Anasayfa
6 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ekin tarlası görmek

Rüyada ekin tarlası görmek

Sivas
Selâmün aleyküm,rüyamda bir ekin tarlasındaydım
hava kapkaranlıktı, ekinler sapsarı ve dolgundu sonra bir anda biçilmiş oluyor bende yere dökülen taneleri toplamaya çalışıyorum ama taneler mısır kurusuydu.
Bir dini sitede baktım yorumuna iyi söylemiyorlar siz yorumlayabilir misiniz lütfen? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

Yorum: Rüyada ekin tarlası görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya çok hayırlıdır. Bu rüya iş ve maddi açıdan çok büyük bir verim alınacağına, kazancın bollaşmasına, rüya sahibinin giderek zenginleşmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada ekin tarlası görmek

Kayıtsız üye
Selamın aleyküm
Bugün rüyamda akarsu yatağı var. Mevsimden dolayı hiç su yok. Normalde debisi yüksek bir akarsuymuş. O an Şu yolu kupkuru. Fakat Tamamen yeşil. Bir karış kadar buğdaylar boy vermiş. Yani hep ekin. Hemen yanında bir tarla. Orasıda aynı şekilde yemyeşil ekinler. Fakat toprak yine kupkuru.Ürperiyorum Kupkuru toprağa can veriyorsun Allahım diyorum herşeye kadirsin. El açıp dua etmeye başlıyorum. Kaderimi güzelleştir Rahmet et diye. Dua ederken yürüyorumTarlanın üç yerindeydim fazla yaklaşmışım altı boşmuş. Toprakla beraber kayıyordum.Rüyada boşluğa düşme olurya. Öylece uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Ebu Cehil Görmek anlamı tabiri nedir?

Yorum: Rüyada ekin tarlası görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu hayırlı ve güzel anlamları olan bir rüyadır. En açık yorumu ise dua ve dileklerin kabulü manasındadır. Eğer bir sıkıntısı veya hastalığı varsa Allah’ın izniyle bunların geçmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Tevbe süresini okumak ve rüyada görmek.. anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda vefat eden oğlumun kız arkadaşını ve ailesini gördüm. Hep beraber gezmeye gidiyoruz. Oğlumun kız arkadaşının babası da vefat etti o da var aramızda.Babasını çok sağlıklı yakışıklı bir şekilde gördüm. Annesinin normalde sağlık sorunları var ama onu da dinç, sağlıklı gördüm. Ve bana geçmişte yardımcı olan bir arkadaşım daha vardı yanımızda. Arabayla yolda gezmeye giderken mısır tarlalarından geçiyoruz ama mısır tarlaları kurumuştu. Rüyayı gördüğüm gece çok daraldım. Yorumlarsaniz sevinrim.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'ın emrini yerine getirmek

Tohat
Merhabalar. Evliliğini veya doğrudan seni çekemeyip gıybetle, fitneyle seni çekiştiren ve bu şekilde kötülük yapmaya çalışan bir kimsenin olabileceğine bu kimseye karşı temkinli olman gerektiğini ayrıca sağlık sorunu olan birinin eski sağlığına kavuşarak dinç, güçlü, sıhhatli olabileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyamda bekir ismini söylüyordum

rüyada ekin tarlası görmek, rüyada ekin tarlasi gormek, rüyada tarla görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada gelinlik görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ekin tarlası görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.