Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada el öpmek

Rüyada el öpmek

AdlaN
Selamun Aleykum. Ben 3 gün önce rüyamda köyümüzdeki Mescite gitdim şehirimizin imami HocaEfendi mescitdeydi. Ben de öylesine sevindimki, Gitim çok sevincle elini öpdüm. Ve birden uykudan ayıldım bu ne anlama geliyo? Lütfen bir cevap yazin.


Yorum: Rüyada Hocanın elini öpmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya bir çok iyilik, güzellik ve hayırlar içerir. Dünya hayatının rahat ve esenlikle geçeceğine, işlerde başarılar elde etmeye, kazancın yerinde olmasına delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada, geminin içindeyken denizin üstüne yağmur yağması

Rüyada El öpmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir evin kapısını görüyorum açınca eski erkek arkadaşımın ablasını ve erkek çocugunu görüyorum küçük bir çocuk gözleri ilk mavi görünüyor dikkatli bakınca kahverengi oldugunu görüyorum şaşırıyor beni görünce daha sonra annesini görüyorum o da beni tanıyor ve şaşırıyor daha sonradan annesinin elini öpüyorum kalabalık bir ortam var.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında gelinlik giydiğini görmek

Yorum: Rüyada el öpmek

Tohat
Hayırlı günler. İş ile ilgili çalışmalarında olumlu sonuçlar alman hayatını önemli düzeyde etkileyecek ve özel hayatında, sosyal hayatında mutluluğun katlanarak ferahlık göreceksin. Ayrıca rüyan özel hayatında biri yoksa yakın bir zamanda olabileceğini müjdelemektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada araba lastiği değiştirmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, rüyamda akrabalarım bir yerde toplanmıştı . Bayram mı ? Bekar kızım , istemeye mi gelmişler o yüzden mi tam net bilmiyorum. Odaya giriyorum ve birden herkesin(büyüklerimin) elini öpüyorum. Sadece ilk elini öptüğüm kişiyi ve eşini gördüm. Diğerleri de akrabammış ama yüzlerini görmedim. Kadınların ellerini öptüğümü hatırlamıyorum ama erkek olan büyüklerimin ellerini öptüm. Anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada sakal kesmek kestiğini görmek

Tohat
Ve Aelyküm selam. Eğer rüyanda isteme durumu söz konusuysa gerçekte de olacağı manasındadır. El öpmek senin çevren ve yakınların tarafından sevilip sayıldığına, değer gördüğüne delalet eder. Yakın uzak herkesin itibarını kazanan bir karaktere sahip olduğuna delalet eder. Rüyanın bir başka anlamı ise evlenmek ve hayırlı evlatlara sahip olmak anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada kedi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada el öpmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.