Anasayfa
16 Nisan 2022, 18:20
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihareden korkarak uyanmak anlamı nedir

İstihareden korkarak uyanmak anlamı nedir

Kayıtsız Üye
İstihare namazını kıldıktan sonra sabah uyandığımizda rüyanın anlamını çok guzelse fakat biz o rüyadan korkarak uşak bu istihare sonucu bizim için hayirlimidir değilimdir?


Yorum: İstihareden korkarak uyanmak anlamı nedir

arifselim
Eğer rüya gerçekten çok güzel ve olumlu ise korkarak uyansan bile içinde yinede huzur olur. Asıl olan huzur yada huzursuzluk hissidir. Bu his sana daha doğru bir işaret olarak kabul edilir. Her ne olursa olsun sonuçta bunlar bir rüya ve histir. Buna uymak farz veya vacip değildir. Asıl önemli olan istişare ederek bir karara varmaktır.

Okudunuz mu?  Rüyada amca ve ailesini görmek

Yorum: İstihareden korkarak uyanmak anlamı nedir

Dilan123
Sevdiğim bir adam var ve o kisinin benim için hayırlı mı değil mi olduğunu öğrenmek için istihare rüyasına yattım.İlk gün 2 tane siyah 1 tane turuncu rüya gördüm ama sevdiğim adamı yeşil ağaç dikerken gördüm.2.gün yattığımda ise. Rüyamın detaylarını tam net hatırlamasam da bir dolmuş şoförü gördüm dolmuşun içinde tekim ve şoförle çok iyi anlaşıyoruz yani abi kardeş gibi muhabbetimiz o bana yakın arkadaşımdan hoşlandığını söylüyor bende onu teselli ediyorum.Yani kısaca çok iyi bir adam gibi hissediyorum rüyamda.Daha sonra dolmuşun içinde annemde oluyor ve bu adam değişmeye başlıyor çok kötü tüyler ürperten ahlaksız kelimeler söylüyor ve bana birden fazla kez tokat atıyor şiddet uyguluyor. O anda dolmuşun içinde babamda beliriyor ve annemle bana bunu yapan adamı öldürüyor çok kötü bir şekilde sonra onu bir evin kapısının önüne atıyoruz bizde balkona çıkıyoruz.Adama baktığımda bir gözü parçalanmış bir gözü bana bakıyor ama her yeri delik deşik yani çok kısa sürede ölecek.Ona bakıp diyorum ki hakkımı sana helal etmiyorum aniden uyandım uyanır uyanmazda buraya yazıyorum ama hala çok korkuyorum.Bazı yorumları okudum ve orada rüyanın önemli olmadığını önemli olan içimizdeki his olduğunu söylediniz ben rüyamın pek hayırlı olmadığını hissettim ama sevdiğim adama karşı duygularım hala çok güçlü onunda bana karşı öyle. Yorunlarsanız çok dua almış olursunuz.Hayırlı cumalar.

Okudunuz mu?  Rüyada gaipten ses duymak görmek ne anlama gelir?

Sevdiğim bir adam var ve o da beni seviyor.Benim için bu kişi hayırlı mı değil mi diye istihare rüyasına yattım.Yattığım ilk gün rüyamı hatırlamıyordum ama 2 siyah kedi ve 1 turuncu kediyi evimde görüyordum ayrıca sevdiğim adamı yeşil bir ağaç dikerken görüyordum.2.gün yattığım da ise yatmadan önce yine Rabbime dua ettim hayırsa hayır bir şekilde hayırsızsa hayırsız bir şekilde göster yarabbim ve kalbimden çıksın soğuyayım ondan hayırsızsa diye dua ettim.Rüyamda detayları tam net hatırlamasamda bir dolmuşun içindeyim sadece ben ve şoför varız dolmuşta.Şoförle çok iyi anlaşıyoruz bir abi kardeş gibi.O bana yakın arkadaşım olan esradan hoşlandığını söylüyor bende onu teselli ediyorum.Yani kısaca çok iyi bir adam gibi hissediyorum.Daha sonra dolmuşun içinde annem de beliriyor ve bu sefer dolmuşta 3 kişi oluyoruz.Annem ben ve şoför.Bu adam yani şoför değişmeye başlıyor.Tüyler ürperten ahlaksız çok kötü kelimeler söylüyor ve bana birden fazla kez tokat atıp şiddet uyguluyor.O anda dolmuşun içinde babamda beliriyor ve dolmuşta annem babam ben ve şoför oluyoruz sadece .Bana ve anneme yaptıklarını görüyor adamın ve öldürüyor adamı çok kötü bir şekilde çünkü adam hem beni dövüyor hemde ahlaksız sözler söylüyor.Daha sonra adamı bir akrabamızın evine getiriyoruz ve kapının önüne bırakıyoruz daha sonra akrabamızın dairesine gidiyoruz.Bende adamı görmek için balkona çıkıyorum. Bir gözü parçalanmış diğer gözü bana bakıyor ve vücudu delik deşik kanlar içinde yani çok kısa sürede ölecek olacağını biliyorum.Ona bakıp çok içten bir şekilde sana hakkımı helal etmiyorum diyorum.Aniden hiç uyanmadığım bir saatte uykudan sıçradım ve çok korktum uyanır uyanmaz da buraya yazdım hala çok korkuyorum.Bazı yorumlarınızı okudum ve orada rüyanın önemli olmadığını önemli olanın içimizde ki his olduğu yazıyordu.Ben rüyamın pek hayırlı olmadığını hissediyorum.Ama sevdiğim adama karşı duygularım hala çok güçlü onu hala çok seviyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gördüğüm rüyadan sonra muhabbetimizi kesmeli miyim onunla evlenmekten vaz mı geçmeliyim hayırlı değil mi benim için kafamdaki soru işaretleriyle size yazıyorum İnşAllah en kısa sürede cevaplarsınız.Şimdiden Allah razı olsun.Hayırlı cumalar.

Okudunuz mu?  Rüyada el ele tutuşmak

Yorum: İstihareden korkarak uyanmak anlamı nedir

Tohat
Hayırlı günler. İstihareden kötü bir sekilde uyanmış isen manası hayırlı görülmez. Fakat devam etmeyeceğin anlamı da taşımamalı. İstiharenin hakkı yedidir ve yediden sonra hisler kuvvet kazanır. Kalp ya olumluya ya olumsuza doğru kayar ve buna göre karar verirsin. Ayrıca istihare istişare edildikten sonra yapılması savunulur. İstihareden netice alinmamışsa istihare ile amel edilir. Allah’tan dilenen ve gösterilmesi istenen duruma rağmen aksi hareket etmek, ne olursa olsun ben olacaklara razıyım demek gibidir. Hakkıyla bilen Allah hakkınızda hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  İstihare de görülen renkleri nasıl yorumlamak gerekir?

istiharede korkarak uyanmak, istiharede korkmak, rüyada istiharede korkmak

Bu kategoride yer alan Rüyada kocaman bir köşk yada villa görmek anlamı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihareden korkarak uyanmak anlamı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.