Anasayfa
29 Kasım 2022, 3:45
sizden4
Abone

Neden bu dualar kabul olmuyor?

Neden bu dualar kabul olmuyor?

Sontokatci
Öncelikle Müslüman olduğumu bildirmek isterim. Haşa Allah’dan umut kesilmez lakin neden Allah Suriye’de ve İsrail’de ve bir çok savaş olan ülkelerde binlerce yıldır süren savaş bitsin diyen kişilerin duaları neden kabul etmiyor? Peki neden imam hatiplerde tecavüzler var? Neden bu dualar kabul olmuyor Bunu anlayamadım.

Okudunuz mu?  Melike ismi kuranda geçiyor mu

Yorum: Neden bu dualar kabul olmuyor?

MERAK EHLİ
böyle olması gerekiyordurda ondan. her bereketten sonra bir sıkıntı, her güzel gecen yıllardan sonra musibetli yıllar olur. Allah azan bir topluluğa mutlaka eziyet ve cefa verir.Ne mutlu ki o insanlara. Onlar ki Allah’tan gelen her şeyi cefa değil sefa olarak görür ve sabreder. İşte ozaman kurtuluşa ererler. ha diyeceksiniz ki o çocukların ne sucu var. Evet onlar suçsuzlar ve Allah’ın izniyle cennetliklerdir inşAllah. Allah müslümanların üzerindeki belaları, kazaları kaldırır inşAllah.

Bu kategoride yer alan Mezi,Vedi,Meni Kuruyunca Dirhem Miktarı Hakkında ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Neden bu dualar kabul olmuyor? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.