Anasayfa
29 Nisan 2022, 16:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tavuk görmek

Rüyada tavuk görmek

Kayıtsız Üye
Sa. Rüyamda dedemin bahçesinde tavuklar vardı. Girdim onları çıkartmaya çalıştım. Sonra soğan dikmeye çalıştım. Yorumu var mıdır?


Yorum: Rüyada tavuk görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlı ve mutlu bir haya işaret eder. Alın teri ile ve temiz bir rızık kazanmak içine yatırım yapmaya yada mücadele edilmesine alamet eden bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüyamda kuş türü hayvanlar gördüm

Kayıtsız Üye
Merhabalar bugün rüyamda köy evinin balkonundaydım karanlık bir geceydi babamlar 90 tane tavuk hindi kedi bir sürü hayvan almıslar balkondan asga bakıyorum sadecw horozla tavukları hindileri görüyorum 90 tane hayvanlar 30 a bölünmüş her biri birseyden korunuyor gibiler balkona bie baktım civciv kedi kuş bir sürü siyah siyah civcivler normal civcivden daha kücükler bastım sandım basmadım hiç birine kedide var ama yavru babam aldıgı hayvanların yavrusunu balkona koymus ama 200 tane civciv vardı neyse ben bunlara bişiler hazırlamaya karar verdim bie kase yogurt havuç maydanoz herseyi karıştırdım koydum tabagı balkona işte kediler yogurt yedi ve bir baktım cintilmemis cekirdekler dw var tabagın içinde bir sürü hay Allah diyorum bu hayvanlar nasıl yiyecek bunları cocukları uzak tuttum civcivlwein bir tanesini elime alıp sevmek çok istedim ama çok kücüktü alamadım.

Okudunuz mu?  Rüyada Uykudan kalkmak görmek

Merhaba rüyamda köy evindeyiz gecenin bir körü babam tavuk horoz hindi gibi kanatlı hayvanlar almıs heybetliler havlumuzda geziyorlar grup şeklinde asker gibi 90 taneler ama 3 e ayrılmış şeklinde bunları balkondan izlerken yere bir baktım gerçek boyutundan da küçük civcivler 200e yakın ve kedi yavrularıda var siyah beyaz civcivler siyah çok tatlılar sevmek istiyorm ama çok kucukler bende bumlara yemek hazırlıyorum demirsen bir tabagın içine yogurt maydanoz havuc gibi bir sürü malzemeyi rendeliyip koyuyorum önlerine bir bakıyorum ki çintilmemiş çekirdek kabukları bunlar nasıl yiyecek diye düsünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada tırtıl görmek

Yorum: Rüyada tavuk görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüyan ancak hayır, bereket ve kazanç olarak açıklanır. Bu kadar hayvanı bir arada görmek maddi açıdan ferahlığa kavuşmaya ve Allah’ın izniyle sıkıntılarından kurtulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle gece görüşmül bir rüya değil akşam saat 5 te yattığımda 6-7 civarı gördüğüm bir rüyadır şöyle ki rüyamda yeni evlenmiş yengem 1-2 ay oldu tavukları pişiricek mi ne yaoacak emin değilim ama yanına gidiyorum kafası kesilmiş tüyleri olmayan büyük bir tavuk ya da hırız görüyorum yatıyor yarı canlı gibi dokununca ayakları oynuyor sanırım pişirmeye hazırlanıyor ama büyük bir tavuk ya da horoz emin değilim sonra uyandım bölündğ hatırlayamıyorum malesef yorumlarsanız çok sevinirin

Okudunuz mu?  Rüyada türbe görmek

arifselim
Bunu yorumlayamayız çünkü bir rüyayı yorumlayabilmek için çok berrak olmalıdır ve iyi hatırlanmalıdır. Bu şekilde içeriğinden emin olunamayan rüyalar tabir edilmez. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda evdeyim ananem var rüya içinde rüya gördum bir an ananemle kavga ederken gördüm uyanıp ananeme sarılıyorum sonra salonda bir sari civciv kirmizi tavuk beyaz tavuk var beyaz tavuk pencereden aşağıya düşüyor ablam aşağıya onu almaya koşuyor

Okudunuz mu?  Rüyada toprak görmek

arifselim
Aleykum selam. Bunu doğru tabir edebilmek için rüyayı gören kişinin durumu bilinerek tabir etmek gerekir. Yoksa sağlam bir yorum olamaz. Genel olarak sevinç ve mutluluk manasındadır denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda ahırda kahverengi bir tavuk var. Yüzünde siyah bir peçe bağlanmış. Ben önüne mısır taneleri atıyorum. Yemiyor. Sonra kuzenlerimi görüyorum. Sini üstünde siyah zeytin yemişler. Çekirdekleri topluyorum çöpe atmak için.

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalet görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın birden çok manası olabilir. En doğrusu kişiye özel yorumlanmasıdır. Genel olarak hayatta var olan mantıksız ve gereksiz işlerden sıyrılmaya ve hayatını daha çok düzene sokmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hocam. Sabah uyandığımda eşim korkuyla rüyasını anlattı: " kızımızın suda boğulduğunu ve suyun içinde eliyle onu yakalayıp çıkardığını, çıkarınca ağzından bir dolu maydonoz çıkarttığını" söyledi. Aynı anda aynı rüyayı görmüşüz. Hocam bende aynı şekilde ağzından çekiyorum çekiyorum maydonoz geliyor, çekiyorum çekiyorum maydonoz geliyor. Ne olur yorumunuzu bekliyorum. Hayır olur inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada tarla bahçe görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlara vesile olur inşAllah. Rüyayı gören kişinin iki dünyada da esenlik içinde olacağına, Allah’ın sevilen kullarından biri olduğuna, bol nimet ve rızk içinde olacağına, bela ve musibetlerden uzak bir hayat sürdüreceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada teyzenin doğurduğunu görmek

Kayıtsız Üye
hayırlı günler, rüyamda yumurtadan çıkmaya çalışan bir canlı var, çıkmaya çalışırken hareket ettiğini ve tüylerini görüyorum, sonra bir anda çıkıyor ve çıkan şey beyaz büyük bir tavuk, üstüme doğru geliyor, omzuma binmek ister gibi ama ben irkiliyorum ve o anda korkarak uyandım, yorumlayabilirseniz çok sevinirim.


Tohat
Hayırlı günler. Kısmet anlamına gelen bu rüyanın kısmetinin olduğundan büyük olacağına işaret etmektedir. Özellikle iş ve parasal anlamda sıkıntıdan uzak bir yaşantı ve alacağın sevindirici bir habere delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda harita dan bir yer görüyorum amerikalı komşum diyor ki senin arazin burda. Dikdörtgen arazi. Oğulları var onlarla tanısıyorum, telfn numarası veriyorum nerde alısveriş yapılır vs gösteriyorlar. Arazinin içinde arabayla gidiliyor bir uçtan bir uca . Çiftlikte binalar kümes falan var . Birsürü tavuk var. Bunlara kim bakacak kim temizleyecek diye düşünüyorum . Evi alınca tavuklar da içindeymiş. Sonra eşim diyor ki sen tavuklara bak yumurtaları ben toplarım. Hayırlı günler.


Tohat
Merhaba. Gönlünden geçen bir işe girmeye, büyük bir zevk ve heves ile yapmaya, aile içinde huzuru yakalamaya, eşler arasındaki bağın kuvvetli bir duygusal bağ ile bağlanmasına delalet eden hayırlı bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada terk eden eşini görmek

Kolalı gömlek
Selamunaleykum
Rüyamda bir yerden bir yere uçarak göç eden başları beyaz belki binlerce tavuk görüyorum. E n son varmak istedikleri okyanus gibi bir suya iniyorlar okyanusun suyundan içiyorlar. Onlar içtikçe ben için için kana kana için diye söyleniyorum. O sırada karşıdan da bir bu kadar tavuk aynı yere geliyor. Onlarla birlikte sayıca çok fazla oluyorlar denizin üzerinde bir sürü başları beyaz tavuk görüyorum. Aynı rüyada kendimi de denizin içinde ucunu çekip yol yaptığım bir teknede görüyorum. Ablamla pazara gidiyoruz ordan.
Hayır olur inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada tabut görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün tavuklar ahlaki güzel olmayan kadınlara işarettir. İş hayatıyla da alakalı olan rüyan pes etmeyen, mücadele eden kişi için her türlü nimetin sağlanacağı, sağlıktan maddiyata, maneviyattan ferahlığa işaret etmektedir. Hakkıyla birln Allah hayırlısını etsin.


rüyada ablam tavukla oynuyordu, rüyada 5 6 tane kızarmış tavuk görmek, Rüya da tavuğa basmak

Bu kategoride yer alan Rüyada uçak görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tavuk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.