Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:40
sizden7-2
Abone

İhtilam olmak istemiyorum , ihtilam günah mı

İhtilam olmak istemiyorum , ihtilam günah mı

alonsof1
Selamün Aleyküm arkadaşlar, arkadaşlar uzun zamandır mastürbasyon yapmıyorum bıraktım artık yapmamaya karar verdim. Fakat artık gece ihtilam larından sıkıldım çünkü artık her hafta iki kez gece ihtilam oluyorum. Artık nefret etmeye başladım. Temiz kalmak istiyorum ama olmuyor.
Şimdi bu ihtilam günah mı ? Mastürbasyon ile aynı mı? İkiside günah mı ? Yani gece ihtilam olunca mastürbasyon gibi günah mı oluyor ?

Okudunuz mu?  Temizlik vesvesesinden kurtulmak

Ve artık gusül almakta banyo yapmakta zorlanıyorum , gusül alıyorum yatıyorum sabah yine ihtilam oluyorum yada 2 gün sonra , yani havalar soğuk sular ısınmıyor şofbeni açmak lazım artık aileme söylemek zor geliyor banyoya gireceğim demek. Gusülü de bir kaç gün ertelemek zorunda kalıyorum bu da mı günah ? Ve namaz abdesti alsam olur mu ? Bir işe başlamadan önce , çünkü temiz halde bir iş yapmak istiyorum.

Okudunuz mu?  Ergenlik çağını geçmiş bir oğla anne babası banyoda sırtına lif için gelebilir mi?

Ve bu ihtilamdan dolayı hiç bir şey yapasım gelmiyor , moralim bozuluyor. Yani , bilgisayarda işlerim oluyor kayıt başvuru vs onları yapmak istemiyorum bu halde , sonra yatağımı havalandırıyorum düzenlemek istemiyorum , telefonumu kullanmak , bir şey indirmek isyemiyorum, yani hayatta bu tür şeyleri yapmak istemiyorum ihtilam olduğumdan dolayı , gusülden sonra yapmak istiyorum. Arkadaşlar doğru mudur bu yaptıklarım , lütfen bir yardımcı olun.

Okudunuz mu?  Tevrat,İncil,Zebur okumamız ne kadar doğru(Türkçe mealini)???

Yorum: İhtilam olmak istemiyorum , ihtilam günah mı

mum
İstimna, kişinin kendi eliyle kendini tatmin etmesi meni çıkarmasıdır. Bu zararlı bir alışkanlıktır ve günahtır.
İhtilam ise, uyku halinde fazla olan menin çıkmasıdır. Bu günah değildir.


rüyada cünüp olmak günah mı, ihtilam olmak, cunup olmak istemiyorum

Bu kategoride yer alan Mastürbasyondan kurtulamıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İhtilam olmak istemiyorum , ihtilam günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.