Anasayfa
11 Eylül 2022, 1:03
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmek ama öldüğü halde yaşamak

Rüyada ölmek ama öldüğü halde yaşamak

Destiny
Rüyamda ölmüştüm ama öldüğüm halde normal hayat gibi devam ediyordum hayatıma. Kabirde de sorguya çekilmemiştim

Rüyadayken göz zinası felan işliyordum ama tövbe ediyordum. Sorguya çekilecektim bir gün sonrada ölüpde yaşadığım zamandan bir gün sonra. Acaba bu ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün bir şey vermesi

Yorum: Rüyada ölmek ama öldüğü halde yaşamak

arifselim
Bunun ne anlama geldiği gayet açık ve nettir. Bu tür rüyalar Allah’ın kullarına gösterdiği bir işaret olarak kabul edilmelidir. Ölümden ders alınmalı ve ölümden sonrası için hazırlıklar yapılmalıdır. Kendisine çeki düzen vererek Allah’ın rızasını kazanmak için çalışılmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölüp dirilmek, intihar etmek ne anlama gelir?

Yorum: Rüyada ölmek ama öldüğü halde yaşamak

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimde dişi bir yılan vardı vebana saldırdı ben onu çok döverek balkondan attım.sonra kapıya gelip nw olur aç yavrularım var dedi.masanın altında 2 tane çok güzel ama yılan gibi değil civciv gibi sevimli yavru vardı.kapıyı açtım yavrularının yanına gitti yılan ağlayarak ve çok yaralıyfı öldü.birileri bana yavruların annesini öldürdün bunun günahını ödeyemezsin diyordu.ben de çok ağlıyor pişman oluyor ve üzülüyordum.ben bu rüyadan çok etkilendim ve hala unutamıyorum.ne olur yorumlayın hayır mı şer mi

Okudunuz mu?  Rüyada oruçluyken iftar için tatlı yaptığını görmek

Yorum: Rüyada ölmek ama öldüğü halde yaşamak

arifselim
Bu rüyan aslında senin için hayırlıdır. Bir düşmanın şerrinden kurtulmaya ve hatta onu affederek büyük bir merhamet göstermeye alamet eder. Rüyadaki yılan ve senin onu affetmen de bu şekilde tabir edilir. Ancak bunun nasıl tecelli edeceğini bilemeyiz bu sonuçta bir rüyadır. Olur yada olmaz bunu bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun evlendiğini görmek

Nur yilmaz
Selamun aleykum hocam kiz kardesim ruyasinda cocuklarini baskasinin kucaginda aglarken görmüş evinde kalabalik varmis insanlara ben burdayim gorun beni diyomus fakat kimse duymuyomus sonra kardesim oldugunu ve bunun için kimsenin onu duymadigini farketmis.bu ruyanin anlami nedir hocam hayir midir?

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebek ve ikiz bebek görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada bu şekilde kendisini ölü olarak görmek hoşa gitmese de yorum olarak hayırlıdır. Genel olarak ömrünün uzun olmasına ve mutluluklara ulaşmasına alamet olarak yorumlanır. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş kayın babayı kefenli mezarın üstünde görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmek ama öldüğü halde yaşamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.