Anasayfa
20 Ekim 2022, 11:52
sizden95
Abone

Rüyada okey oynadığını görmek

Rüyada okey oynadığını görmek

Deryaa
Mrhb hayırlı günler dün akşam istihareye yattım ve rüyamı hatırlamak için de Mülk suresinin 14. Ayetinin arapçasını bir kağıda yazarak 7 defa okuyarak yastığımın altına bıraktım normalde geç uyuyan biriyim neyse dün gece zorla erken uyumaya çalıştım Ben normalde gece başlar sabah namazına kadar internetten okey oynarım beni mutlu eden bir oyundur ve ne hikmetse dün gece yattığım istihareden okey oynadığımı gördüm rüyamda rica etsem ne anlama gelir yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Hanefi ya da Şafi mezhebinde Gusül abdestinde sıra önemli midir ?

Yorum: Rüyada okey oynadığını görmek

arifselim
Merhabalar hayırlı günler. Bu görülen rüya istihare için hayırlı olarak tabir edilmez. Ayrıca rüyasında okey oynadığını görmek ise çok uzak hayaller peşinde koşan kişi manasında yorumlanmıştır. İstiharede en doğru yorum insanın içine o konuda gelen olumlu yada olumsuz olan hissidir.

Okudunuz mu?  Helalleşmek farz mı

Yorum: Rüyada okey oynadığını görmek

Elyesa Selef
Kardeşim istiharenin rüyayla alakası olmayışı bir yana bir laf var dervişin zikri neyse fikride odur.İnşeAllah bu oyunu bırakınız bu oyunu oynamanız mekruh bu oyuna aşırı vakit vermek ise caiz değildir.
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Kıyamette herkes, şu dört şeyden soruluncaya kadar yerinden ayrılamaz:
1- Ömrünü nerede tükettin?
2- Gençliğini nerede geçirdin?
3- Malını nerede kazandın, nereye harcadın?
4- İlmin ile ne amel ettin?)[Tirmizi]

Okudunuz mu?  Vesvese büyük takıntı

Yorum: Rüyada okey oynadığını görmek

Deryaa
Öyle tabiki ama beni namazımdan kuranı kerimim den alikoymuyordu yine de bıraktım çok şükür sağ olun beni düşünüp yazdığınız için. 🙏😊


rüyada okey oynamak

Bu kategoride yer alan Cennette bütün tanıdıklarımızla buluşacak mıyız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada okey oynadığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.