Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:04

Babam annemi üzüyor

Babam annemi üzüyor

ceylin64
soruyu nereye sorsam bilmedigim için buraya uygun gördüm. Annem Babamdan çok cekdi Babam ne isterse yapdi. Babam Hapise girdi Günahlari cokdu sayilabilcek herseyi yapdi ve Allah ve dinimizlen dalga bile gecdi ama annem hep affetdi. Eskiden kücükdüm anlamiyodum ama halen üziyor ve simdi anliyorum herseyi. Ben böyle adama baba demek istemiyom. Bugün yine tartisdilar ve dedi cekip gitsem naparsiniz dedi bende dedim "Cok iyi olur cek git bidahada gelme insAllah amin" dedim ve babam gitdi. Geri gelcegini biliyorum cünkü annemi kullaniyo. Annemsiz yemeyi yok, evi yok. Borclari da çok kim ödicek onlari? Sonra iste babam gitdi Annem agliyarak evin içinde konusmaya basladi dediki "Basimizdan eksik etmesin Allah diye herseyi yapdim dua etdim" falan dedi bende dedim "keske etmeseydin. Basimizdan eksik etsin bir zahmet" dedim. Simdi benim sorum bu.. Cennet annelerin altinda ve ben annemi üzen hiç birseyi ve hicbir insani affetmem. Ama o da babam. Benim dediklerim beddua ya geciyomu ve günah mi? yanlis bisey mi dedim? Napmam lazim hiç bilmiyom anneme picakla gösterdi ekmege yag yerine recel sürdü diye. Böyle adamla yasamak istemiyom. Napmam lazim?

Okudunuz mu?  İman nasıl tazelenir?

Yorum: Babam annemi üzüyor

arifselim
İlk yapman gereken şey anneni yalnız bırakmamak ve onu asla üzmemektir. Babanın ıslah olması için elinizden gelen bir şey varsa yapın ve ıslah olması için dua edin. Ona beddua etmek yerine düzelmesi için dualardan bulunmak daha doğrudur.

Okudunuz mu?  Şehitlerin ruhu semada mıdır yoksa yerde midir?

babam annemi üzüyor

Bu kategoride yer alan Vesvese ve kötü düşünceler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam annemi üzüyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.