Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada parmak çocuk görmek

Rüyada parmak çocuk görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda parmaktan biraz büyük erkek çocuğu görüyorum çocukla kiliseye gidiyoruz.Kilisede çocuğa Kelime-i Tevhidi tekrarlattırıyorum çocuğu kilisedeki adamlardan saklıyorum.Çocuğun lavabo deliğinden sperm olup gittiğini görüyorum.Bu ne anlama geliyor ?

Rüyamda parmakdan biraz büyük oğlumun olduğunu görüyorum.Oğlumla kiliseye gidiyoruz kilisede adamlardan onu saklıyorum. Ona kilisede Kelime-i Tevhidi tekrarlattırıyorum.Sonra kilise dışında kazayla öldüğünü görüyorum.Rüyamı yorumlarsınız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Portakal Ağacı Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada parmak çocuk görmek

arifselim
Bu rüyan için olumsuz bir mana olmasa da pek önemli ve özel bir yorumu olan bir rüya olduğunu sanmıyoruz. Bu tür rüyalar gören kimselerin yapması gereken şey, o rüyalarını Allah’a havale etmek ve Allah’tan hayırlısını dilemek olmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Patates Görmek (imam nablusi)

rüyada parmak çocuk görmek, rüyada parmak çocuk, rüyada parmak cocuk gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada peygamber efendimizin gölgesini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada parmak çocuk görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.