Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tren görmek

Rüyada tren görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hoca.Ben rüyanda arkadaşımla trene bindiğimi gördüm.Trenin içi sıcaktı.Anlamı nedir?teşekkürler


Yorum: Rüyada tren görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya kısa bir tabirle kişinin iş hayatında emin adımlarla ilerleyeceğinin ve büyük başarılar elde edeceğinin göstergesidir. Hayırlı ve güzel bir rüya olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tahta üzerinde oturmak

Rüyada tren görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.. Hayırlı günler, rüyada arkadaşlarımı trenin arkasına bağlayıp öyle götürmüşler bu da bir tür eğlence içinmiş arkadaşlarım bana da tavsiye ediyorlar hızlı trenin arkasına bağlayıp öyle götürüyorlar diye bende tamam diyorum o gün erkek arkadaşım var yanımda onunla birlikte gidiyoruz sonra bir bakıyorum ki normal tren ve önde bir tane adam o çekiyor bizi ilk harekette bir savrulcak gibi oluyoruz ama sonra düzeliyor normal ilerliyoduk ray falan değiştirdik. Nasıl yorumlanır hocam ?

Okudunuz mu?  Rüyada takip edilmek

Yorum: Rüyada tren görmek

arifselim
Aleykum selam. İnsan hayatının akışı anlamındadır. Rüyayı gören kişinin çevresindekileri seçerken dikkatlice seçmesi gerektiğine, adımlarını dikkatlice atması gerektiğine dair bir uyarı gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski buharlı trenlerden görüyorum ve bu tren ile yolculuk yapıyorum. Tren oldukça temiz bakımlı ve nostaljik bir tren. İstanbuldan yola çıkıyoruz ve dağlık alanlardan geçiyoruz. Yanımda tanıdıklarım ve ailemde var, hayatımda yanlarında mutlu olduğum insanları görüyorum. Rüya boyunca çok huzurluyum. Biraz ilerledikten sonra bazı dağların üst kısımlarda kar yağmış olduğunu görüyorum. Ve o dağlara doğru ilerlerken yerlerde hafif ve bölgesel kar birikintileri oluyor. Bunların üstünden gayet yavaş bir şekilde geçiyoruz ve heybetli bir dağın içine tünel yapılmış oradan geçiyoruz. Tünele girmeden önce hava aydınlık iken girdikten sonra hava karanlık oluyor ve bir tren istasyonuna geliyoruz. Yerlerde kar olmuyor ve yeşillik her taraf ilk önce babam ve bir tanıdığımız yeşilliklere koşup oynuyorlar şakalaşıyorlar mutlular sonra ben annem kardeşim bir kaç tanıdığımız daha inip trenden gidiyoruz ve çok mutlu şekilde yeşil otların üstünde oynuyoruz ben birisi güreşiyorum. Beni alta almak için 2 kez hamle yapıyor ikisinde de sırtını yere getiriyorum kolay bir şekilde o kişinin ve yenilgiyi kabul ediyor o arkadaşım. Benden oldukça güçlü, kalıplı birisi normalde sonrasında herkesi gülerken mutlu görürken uyanıyorum. Bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Tohat
Hayırlı günler. Baştan sona iyi ve güzel olan bir rüyadır. Bu rüyanın herhangi olumsuz bir yanı bulunmamaktadır. Attığın her adımda başarılı olacağına, işlerinde takdir toplayacak derecede iyi işler çıkaracağına, yükseleceğine, makam mevki sahibi olabileceğine, mutlu olacağın gelişmelerin varlığına, sonu neşe olacak türlü güzelliklere delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada uçağa binmek

Tren, Rüyada tren görmek, Rüyada tren

Bu kategoride yer alan Rüyada telefon görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tren görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.