Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada şehit tabutu taşımak

Rüyada şehit tabutu taşımak

Serhatttt
Hocam rüyamda yolda yürürken çocukluk arkadaşlarım ve tanımadığım bir kişi gördüm tabut taşıyorlardı bana dediki yardım edermisin şehit cenazesi dedi bende yardım ettim taşıdık sonra minibüse götürdük o zamanda cenaze 4 5 parça çuvaldaydı neyse minibüse bindik çuvalları şoförün yanına koyduk neyse gidiyoruz şoför çuvalları teker teker alıp alın bunları diye tepki gösterdi bende napıyorsun diye bağırdım içinde şehit var dedim neyse yola devam ediyoruz ben arkadaşımla uzun koltukda uzanmışız sonra şoför bize tip tip bakıyor bizde şoför öyle bakınca kalktık oturduk neyse bende arkadaşıma diyorumki niye cenazeyi niye senin arabanla götürmedik oda keşke öyle yapsaydık dedi neyse sonra ben onlardan ayrıldım halama gittim annemin yanına gittim anne dedim bak sadece minibüs parası var dedim parayı gösterdim dedim bunları minibüse vericem ama yemek yiyemiyecem dedim neyse sonra evden çıkarken 2 mont vardı uzun biri kırmızı biri mavi ikiside kuzenimindi ben yanlışlıkla mavi olanı giydim tam kapıdan çıkarken farkettim çünkü mont çok uzundu benimki kısaydı sonra yerine koyup kendimkini aldım bu sefer kırmızı mont yere düştü ben kaldırmadım öylecene gittim rüyamı yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada siyah varlık görmek

Yorum: Rüyada şehit tabutu taşımak

arifselim
Bu rüya sahibinin rüya sahibinin iyiliğe, hayra ve rahata kavuşacağı anlamına gelir. Bir çok hayırlı ve özel sorumluluklar yüklenmeye ve Allah’ın izniyle sonunda başarılı ve muvaffak olmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birine adres tarif etmek

Türk Bayraklı şehit tabutu

Kayıtsız Üye
Rüyamda ablam ve büyük bir handayız. Ben üniversite okuyacagim ve o handa kalacağım. Handa birsuru kapı var. Benle ablam benim kalacağım oda hangisi diye ismimi arıyoruz kapilarda. Bir kapıyı açıyorum içeride sıralanmış birsürü türk bayrağına sarılı tabutlar var. Hatta kapı tam olarak açılmıyor tabuta değiyor. Burasi değil deyip kapatiyorum. Sonra bir kapiyi daha açıyorum. Kocaman bir teras şehiri komple görüyor tepeden. İnsanlar var terasta kalabalik. Giriyorum terasa önümde yine 1 tane türk bayrağına sarılı tabut var. Annemi görüyorum yanina gidiyorum. Baksana şehitler varmış onların cenazesi diyor. Sonra ordan da çıkıp başka bir kapıyı aciyorum.Benim odam burda galiba abla diyorum.İçerisi çok büyük birsuru hediyelik eşyalar var rengarenk paril paril.Hangisine bakacagimizi şaşırıyoruz o kadar güzeller. Rüyam bu şekilde. Teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan ve melek görmek

Yorum: Rüyada şehit tabutu taşımak

arifselim
Bu hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin maneviyatına daha çok önem vereceğine, eğitimi veya hedefleri için herşeyi göze alabileceğine, çevresinde çokça sayılan ve sevilen birisi olacağına ve isteklerini azimle elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sınava girmek?

Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda oturdugum mahallede birden çok cenaze vardi neredeyse her sokakta en son bir camide sehit tabutu vardi uzerinde yesil ortu onun ustunde de siyah mendil vardi. sehitin cocuklari da beraber olmustu onu gorunce çok uzuldum. orada bir dilenci bana yaklasti ama ben dilenciden urkerek uzaklastim. yorumlarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada şeyh görmenin yorumu nedir?

arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin daha çok dini meselelere eğileceğine, eksiklerini gidereceğine ve Allah’ın rızasını kazanmak için daha çok çaba harcayacağına alamet olarak tabir edilir. Kısaca manevi bir huzur ve mutluluğa yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yolda giderken şehit tabutu gördüm hoca çağırdı yardımcı olmamı istedi 1 kişi daha vardı o tabutun önünden ben arkasından kaldırdık 2kisiydik tabut o kadar ağırdı zor taşıyordum arkamdan hoca senin bu tabutu kaldırman için 40 fırın ekmek yemen gerek dedi bunu dedikten sonra tabutu tasimaya başladık tabutu mezarlığa getirdiğimizde sehidin daha bebek olan kardeşi bir kişinin kucagindaydi ayrı bir cenazesi olan bir kadın geldi gülümseyerek çocuğu sevmeye başladı sehidin erkek kardeşine nasıl şehit olduğunu sorduğumda bana gülümsedi rüyam böyle hocam( NOT:ben askeri personelim suriyenin afrin vilayetinde görev yapiyorum)

Okudunuz mu?  Rüyada sakınmak (imam nablusi)

arifselim
Allah sizleri korusun ve daima muzaffer eylesin. Bu rüya tam olarak içinde bulunduğun duruma uygun bir rüyadır. Başarılar ve zaferler elde etmeye, kimsesiz ve mazlum çocukları korumaya, yardımcı olmaya ve bu amellerden dolayı sevaplar elde edileceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin insanı görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir evdeyim uzeri asker kıyafetli birşehit yatıyor.bir sürü insan var kimse taşıyamıyor ben iki büklüm oluyorum şehiti sırtıma alıyorum taşımaya başĺıyorum.evden çıkarken ayakkabılarımı bulamıyorum eski eski ayakkabı lar var rastgele birini giyiyorum.şehiti götürüyorum sonra benimle konuşuyor. Hadi artık beni topraga koyun diyor. Bende düşünüyorum insan böyle konuşurken toprağin altını nasıl ister diye. Ćok etkilendim bu rüyayı oruca başladığımız ilk gün gördüm sahurdan sonra. Bana bir mesaj mı acaba diyorum. Benim böyle rüyalarım var çünkü. Teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada sobada ateş yakmak

arifselim
Rüya sahibinin çevresinde ona yol gösterecek ve zor zamanlarında ona destek olacak birinin var olduğuna yorumlanır. Ayrıca tüm hedeflerinin gerçekleşeceğine ve bereketli bir zamandan geçeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ozsyln
Hayirlara vesile olsun. Rüyamda bir çok şehit cenaze tabutu olan buyuk bir salona giriyorum cenazelerin başında bir sürü insan var etkilenip aglamaya başlıyorum salonun diğer ucuna kadar sendeleyerek yürüyorum karşıma sehit cenazesi taşıyan bir grup insan çıkıyor en önde sırtında tüfekle oğlumu görüyorum onumden geçip gidiyorlar. Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada sela okumak

arifselim
Hayırlı ve güzel rüyalardandır. Rüya sahibi için bir çok iyilikler işlemeye, iyi huylu olmaya, sevap kazanmaya, huzurlu olmaya ve hayatının daha iyi bir duruma gelmesine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada sehit tabutu tasimak, rüyada şehit cenazesi taşımak, rüyada şehit taşımak

Bu kategoride yer alan Rüyada sevmediğin birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada şehit tabutu taşımak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.