Anasayfa
4 Ekim 2021, 22:28
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Arzu işlek
İyi akşamlar ben rüyamda Allah isminin gökyüzünde arapça yazılışını gördüm 3 defa gördüm bu rüyayı birinde Besmele ile birlikte yazılmıştı birinde ayetel kürsinin ilk ayetöyle gördüm ve birinde yalnızca Allah ismini gördüm ve kandil gecesinde gördüm bu rüyalardan birini. Yorumlarsanız sevinirim


Yorum: Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

reis0600
Gerçekten çok güzel bir rüya ben yorum yapamam o ilim yok bende ama gizle bir rüya bende öylé senin ki kadar olmasada ilginç bir rüya gördüm eğer yorum iki ilan biri olursa bende anlatmak isterim

Okudunuz mu?  Rüyada Hanımeli görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

arifselim
İyi günler Arzu hanım.

Bu rüyaları gören kişinin Allah’a el açıp ettiği dualarının ve yakarışlarının karşılıksız kalmayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına işaret eder. Ayrıca maddi ve manevi açıdan insan için yaralarının kapanması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek

Kayıtsız Üye
Mrb tekrar gördüm anlatmak isyiyorum bir gemi uçuyordu ve kağıt atıyordu aşağıya herkes ucak diyordu ama ben gemi olarak görüyordm o kağıtların hepsini topladım içinde güzel dini sözler ve şeker vardı ve biri bana düğün davetiyesi olduğunu söyledi snra annemle beraber gökyüzüne baktık Allah ismi vardı ve kısa kısa ayetler sadece ben görüyordum fotoğrafını çektim anneme gostermek için ve o fotoğraf silindi yerine evlenmek istediğim kişinin fotoğrafı geldi ondan sonraki gün ise yine gördüm kurak bir alan vardı beyaz renkle ayetler yazılıdır sonra onlar silindi orası yeşilkendi ve güller açtı

Okudunuz mu?  Rüyada Gelincik görmek (İmam Nablusi)

Durumum söyle efendim evlenmek istediğim biri var ama ailem istemez biliyorum hayırlı bir kapı açılması için dua ediyorum sürekli ve böyle rüyalar görüyorum.


arifselim
Merhabalar. Bu rüyada yine hayırlara işaret eder. Aslında kişinin durumu bilinerek yorum yapılırsa daha isabetli olur. Bu rüyan eline geçecek olan güzel fırsatlara ve bu fırsatları değerlendireceğine işaret eder. Ayrıca dilek ve duaların kabulü anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gitar görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda la tahzen innalahe meane yazılı bir kağıt gördüm biri anneme yazıp vermişti ama para istiyordu bende almayacagmzi söyledim verdgmz parayi az buluyordu ama kağıda bakıp okudm la tahzen innalahe meane yazıyordu yorumlar misiniz


arifselim
Merhaba. Bu rüya gerçek hayat içinde çok güzel ve hayırlı müjdelere işaret eder. Bu ayet, üzülme Allah bizimle beraberdir anlamındadır. Bunun öyle olması ümit edilebilir ve Allah’tan hayırlısı dilenmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Havuz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Amenna. Teşekkür ederim yorumladiginiz için


Kayıtsız Üye
Ben sen ali bir kadın vardı
Sen bişeyler dedin bende senin omzuna vurdum kalktim masada ve yürürken içimden dedim iyiki bu kızla evlenmemisim dedim ve içime bir Huzur girdi mrb bir yakınım rüyasında böyle bir şey görmüş yorumlar misiniz rica etsem sizden bahsettim benden Ricada bulundu..

Okudunuz mu?  Rüyada Gizlenmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu tür rüyaları doğru yorumlayabilmek için gören kimselere özel yorum yapılması gerekir. Genel bir yorum olarak, rüyaya benzeri şekilde bir hataya düşmeden erkenden farkına varmak manasındadır. Unutmayın! bu sadece ve sadece bir rüyadır ve asla kesin bir şey ifade etmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb sabah saatlerinde gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum önce gökyüzünde ay yıldız beliriyor ve bir süre dönerek bir şov oluyor sonra o gidiyor Muhammed yazısı arapça olarak yazılıyor bir süre sonra at üzerinde bir asker kosturuyor sonra bayrak dalgalaniyor sonra bir cisim daha ama adını bilmiyorum aşağı baktımizda ise askerleri görüyorum bayram günü gibi bir şey hadi aramaya gibi bir şey söylüyor ve biz posetleri kurcalamaya başlıyoruz güzel bir şey bulacak diye sonra bir şey buluyorum ve bir asker esarbimla ağzımi kapatıp gözlerimin ve o buldugum şeyin resmini çekiyor ne bulduğumu hatırlamıyorum ama

Okudunuz mu?  Rüyada Hapishane görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyanın bir kısmı manası güzel ve açıktır. Ancak diğer kısımları ise açık değildir. Bu ilk olarak müjdeli haberlere, sevinmeye, utlu olmaya ve beklentilerinin gerçekleşmesine işaret eder. Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb rüyamda annem yiğenlerim ve başkalarıyla beraber bir tepede olduğumuzu gördüm . Gokyuzune bkinca Allah Muhammed ve arapça bir ayet daha yaziliydi ve sonra önünden iki tane beyaz at geçti sonra bir sürü at kafası belirdi rengarenk sonra Allah ve Muhammed ismi sonüklesmeye başladı ve yine belirdi bu sefer kırmızı bir şekilde ben fotoğrafını çektim ve anneme anlattım rüyada annem Kırmızının iyi olmadığını ancak beyazın iyi olduğunu söyledi sonra bunun birçok yerde belirdigine dair haberler çıktı ben fotoğrafını çekmiştim kırmızı olanın arkadaşima gonderecektim annemin telefonuna baktımda hoc fotoğraf yoktu sadece benim telefonuMDA vardı ve sanki sadece ben görmüşm gibi bir şey oldu. Yorumlardan sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. İsteklerin, duaların ve dileklerin karşılıksız kalmayacağına, Allah’ın izniyle emeklerinin karşılık bulacağına, işlerinden veya ticaretinden verim alacağına ve eğer varsa hastalıklarının geçeceğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb Sabah namazından sonra bir rüya gördüm. Gökyüzüne bakıyordum beyaz bulutlar doluydu içinde Allah ismini arıyordm arapça vav harfini gördüm sonra birden benim resmim belirdi gökyüzünde üstünde önce beyaz renkle Allah ismi yazıldı sonra peygamber efendimizin adı salavatla beraber yazıldı sonra o silindi olmazsa olmaz diye bir söz yazıldı ardından bir şey daha yazıldı ama hatırlamıyorum ve bunlar türkçe yazıldı Arapça değildi.. yorumlarsanz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir?

arifselim
Merhaba. Bu yazıları arapça yada türkçe olarak görmesi arasında bir fark olmaz. Bu tür rüyalar gören kimse için dileklerinin kabul olmasına ve Allah’ın izniyle dualarının boşa gitmeyeceğine tabir edilmiştir. Allah’u tealaya havale ederek hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hortum görmek (İmam Nablusi)

Ruyada Allah ismini gormek

Bu kategoride yer alan Hz.Muhammed (s.a.v.) efendimizi rüyasında görmek isteyen adam başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gökyüzünde Allah ismini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.