Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:55
missa4
Abone

Aksi Baba

Aksi Baba

Kayıtsız Üye
Selamin Aleyküm

Benim Büyü bin sorunum var 1 Sene önce yazmistim buraya ve nerdeyse 1 sene gecti yine ayni sorunlar dahada kötüye gidiyor Babam çok Aksi herseye kiziyor ortada sorunum yokken sorunum yaratiyor üstelik öle küfürler ediyorki Anneme duydukcak artik tiksiniorum Babamdan ona Baba diyesim gelmiyor Baba karsida çok Gaddar Nazmaz killdigi Halde sürekli küfürler edior Anneme Annemin vefat etmis Annemin Annemi Dövüyor ne yapnaliyim sasirdim Babamin buchen davranuslari yüzünden tiksiniorum onda Saygimda yok ona karsida biliyorum Baby Saygimda duyulmasi geredet duymuyorum karsida gwliyorum artik ama inanin Saygi Duyulcak biri değil icimde sadece Allah korkusu oldu için iyi davranmya calisiyorum yoksa icimde hiç bir Baba Sevgisi yok görmedimde Babamdan 84 yasinda Babam am öle Gaddar küfürbaz içinde Aile Sevgisi duye bisey yok derdi Mal Müller kendi keyfi.Anneme dövüyor Cook Cook af ederek söylüyorum bir takkim isteklerini karsilayamadigi Icon Annemin dövüyormus Anneme yeni anlati banal Anneme defol git buchen eventuell diorde Tr de evimiz var Anneme dior orayada gelme Annem 65 yasinda Babam 83 bir kere evlenmeye kalkisti zaten kendinden 50 yas Kücük bir Bayanla hatte Alten etti faxen kaptirdi yine Annem Susdu simdi yine hep eziyet edior bize napim ben Sasdim böyle Babaya nasıl Saygi duyayim Sasirdim yok yerede Beddua edior Anneme Baba nolur bir yol Gösterin.

Okudunuz mu?  Dilruba Çeşmesi İle İlgili Bilgi

Selamlar


Yorum: Aksi Baba

rana
ve aleykumusselam kardesim,

öncelikle çok üzüldüm, yani bir müslümanin evinde böyle nefsani seylerden dolayi dertlerin olmasi beni dahada üzüyor, galiba rahatlik batiyor bazi insanlara..

öncelikle söyle düsünmelisin kardesim, Allah kimi zaman cocuklar ile imtihan ediyo, kimi zaman mal mülk ile ama kimi zamanda kendi anne ve baban imtihanin olabiliyor..
yeri geliyor evlat anne babasina annelik babalik yapmasi durumuna geliyor..
sen sen ol sabirli ol, Allah’a sigin,
Babaniniz 84 yasinda ahi gitmis vahi kalmis gibi birsey, bu yasta cocuklasmasi normal.. insanlar yaslandikca cocuklasiyor..
kimi insan 18 yasinda neyse 80 ninde de o oluyor malesef..

Okudunuz mu?  Kuran-ı Kerimde ismi geçen tek kadın kimdir ?

eğer babanizin bir saydigi sevdigi birisi varsa onunla konusmanizi tavziye ederim, babanizla konusmasini rica edebilirsiniz, yani bir müslüman baba ve bir müslüman es olarak görevlerini hatirlatsin..

Allah kimseyi sasirtmasin, belliki babaniz nefsine yenik düsmüs, siz yinede cokca düzelmesi için dua edin..
zamaninda müdale edilmeyince yani zamaninda ilk kötülügünde yanlis oldugunu göstermedigimiz sürece o insan dahasini yapabiliyor malesef, ve yasliliktada cocuklastiklari için yanlisi anlatsan bile anlayamayabilirler artik..

Okudunuz mu?  Doğruluk hakkında hadisler

Anneniz simdiye kadar sabretmis bence biraz daha sabretsin.. hiç bir sekilde tahamül edilmeyecek hale geliniyorsa, saygligina zarar veriyorsa da bir büyügü ile veya bir imam ile istisare sonrasi yollari ayirsin..
Bakin sunu hiç mi hiç unutmayin,
ayrilik hos bir şey degil, ayrilmak Allahin en sevmedigi helallerinden biridir, Allah kimseyi bu duruma getirmesin..
ama bir müslümanin evinde huzur yoksa, siddet varsa, haram varsa, o evde ne ibadeti husu içinde yapabilirsin nede dinimizinde önem verdigi aile hayati yasanmaz hale gelir.. o nedenle yollari ayiracak vakti iyi bilmeli..

Okudunuz mu?  Yasin suresini ezberlemek istiyorum nasıl kolay ezberleyebilirim belirli bir yöntemi var mı?

annenizin yaninda olun, en doğru karari istisare sonrasi vermenizi umut ediyorum..

Allah yuvalarimiza zarar verecek her bir durumlari uzak tutsun..

Dua ile..


Yorum: Dini soru sorma siteleri

Kayıtsız Üye
Hayirli aksamlar.babam cocuklugumuzdan beri oldukca aksi huysuz bir adam.anneme bana kizkardesime oldukca osikolojik baski kurdu.erkek kardesimi ise ayirei.rabbime sukur basimizda.ancak ben evlendim ve iki evladim oldu.4 yasindaki kizima karsi sevecen guleryuzlu ancak 2yasindaki ogluma karsi sebeosiz bir nefret duygusu var.esimle ailem arasinda sorunlar oldu maddi sorunlar.babam onun dogmasini istemedi.bircok sikinti cekildi maddi olarak ve babam kucucuk evladimi sucluyor.o dogmasaydi boyle olmazdi diyor.uzaktan suratini asiyor ses cikarinca geriliyor gormeye bile tahammul edemiyor.bu beni çok uzuyor.bize yasattigi stresleri anliyorum aklinca doğru yolu gostermeye calisiyor ama bu evladima gosterdigi dusmanligi anlamiyorum.ismini degistirene kadar sevmem onu diyor.degistirsemde farkedecegini sanmiyorum.bu konuyla ilgili kavga ettim olmadi sessiz kalıyorum acikca teoki vermeye basliyor.ne yaoacagimi bilemiyorum.oglum ramazanda cuma gunu ve kadir gcesi dogdu.sukur rabbime ki iki evladimda sakin uysal.ama babamin ufakliga davranislari hem anne olarak hemde babamin kızı olarak beni çok uzuyor.maddi sikintilar bile halloldu sayilir ama onun kinini nasıl duzeltecegim bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Dinimizce vefk yapmak ve yaptırmak caiz midir?

baba aksi ise , babam çok huysuz

Bu kategoride yer alan Kur'an kim tarafından ve kime gönderilmiştir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aksi Baba Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.