Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:27
missa5
Abone

İnsanlara nasıl davranmak uygun olur?

İnsanlara nasıl davranmak uygun olur?

Unhappy
Merhabalar..
En bastan belirtmemde fayda var bende kaygi durum bozuklugu var yani bir korkum var bu korkudan hareketle oldugundan fazla kaygilanip hayattan kendimi geri cekiyorum.
Korkum ise, goruntum itibari ile istenmemek caliskan biriyim ama bu korkumdan is gprusmelerine gitmiyorum evlenmek istedigimde istenmeyecegimi düşünüyorum kendimi geri cekiyorm
bir ortamda zaten sürekli dalga gecilen insanim.psikolojik destek aldm korkularimin uzerine gitmem gerektigini anladim.ailem yasantimdan bahsetmek gerekirse yokluk gördüm ezildim deger gormedim.belli yasa kadar da ezdirdim kendimi.artik disa donuk olmaya karar verdim beni elestirene cevap vermenin doğru oldugunu düşünüyorum onceden gunah olur diye cevap vermezdim simdi ise cevap vermedikce kendime zarar verdigimi gördüm hayattan hosnutsuz yasamakta kendini uzmekte isyan etmekte dinen iyi bise olmamaliydi.ama bu kezde hani diyorum benimle dalga gecilmesede bende ic yuzumu yansitabilsem insanlara kendimi aslinda korumak için elestiren oldugunda sert tutum sergiliyorum bir daha yapmasinlar diye . Bu da benim sinavim ama ben ne yapmam gerektigine neyin doğru olacagina tam anlamiyla emin olamiyorum? Dinen nasıl davranmam doğru olur?

Okudunuz mu?  Siyah boya günah mısır? Saçı siyaha boyamak günahsa neden? Delili nedir?

Yorum: İnsanlara nasıl davranmak uygun olur?

imam
Bir insanın öz güvenini kaybetmesinin nedeni çocukluğunda aile içinde veya dışında yaşadığı baskıdır.
Sana tavsiyemiz kendine öz güven kazandıran eserler okuman, kimseye zulmetmeden kendini savunmandır.
Ne ez ne ezil. Allah yardımcın olsun.

Bu kategoride yer alan Hz. Ömer'in çocukları ve isimleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanlara nasıl davranmak uygun olur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.