Anasayfa
20 Ekim 2022, 7:32
sizden94
Abone

Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum

Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm iki senelik bir kız arkadaşım vardı sonra onunla konuşmaya başladık ilk buluşmamızda nasıl oldu anlayamadan dudaktan öpüştük ama bu iş olurken içim kan ağlıyordu canım çok sıkıldı bu duruma sonra düşündüm taşındım yaptığımızın yanlış olduğuna karar verdim ve kıza dedim ki ben seninle evlenene kadar konuşmak istemiyorum dedim kız kabul etmedi sonra kendime engel olamadım irademi koruyamadım bu kez yine barıştık kaynaştık sonra ben ne salaklıksa bununla konuştuğumu ailesinin bilmesini istedim şu an babası hariç çoğu yakını biliyor ama gönlüm rahat değil kızdan ayrılmak istiyorum çünkü daha üniversite 1 şeyiz ve en az evlenmemiz için 3-4 sene geçmesi lazım ve bu süre benim gerçekten uzun bir süre kız ile tanıştığım günden bu yana namazlarım aksıyor namaz kılamadığım için canım sıkılıyor git gide maneviyatımın azaldığını hissediyorum ama kıza ayrılalım diyemiyorum.dua ediyorum rabbime Rabbim diyorum ne olur hayırlı bir şekilde kalplerimizi birbirimizden soğut diye dua ediyorum ama canım çok sıkılıyor bu duruma ne yapcam bilmiyorum Kıza yalan söylemeyi düşünüyorum ailem izin vermiyor diye çünkü bir nevi zina yapmış oluyoruz ve zina büyük günahkardan biri kıza böyle bir yalan söylemem doğru olur mu?? Ne olur cevaplayın Allah rızası için..

Okudunuz mu?  Gusül sırasında meni gelmesi hemen yeniden gusül olurmu?

Yorum: Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum

NurIsik
Selamun aleykum güzel kalpli kardeşim,

Güzel kalpli diyorum, cünki kalbin henüz ölmemiş, günahlardan rahatsız oluyor. Eğer Allah (c.c.) seni sevmeseydi kalbini mühürlerdi, ve sen günahlardan sevk alırdın. Güzel kardeşim, sana abi nasihatı:
Bende senin gibi erkeğim. Avrupada yaşıyorum, ve her erkeğin cektiği sıkıntıyı cekiyorum. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bu asrımızın en büyük imtihanı şehvetdir. Cok güzel ve doğru düşünüyorsun. Kendine ve kız arkadaşına acıyorsan, ondan ayrıl. Allah muhafaza dahada büyük günahlara girmeden, zararlı yolun neresinden dönersen kardır. Ve unutma: Bizim günahlarımız ne kadar büyük olsada, Allahımızın (c.c.) Rahmet deryasında, bir damla kadar dahi değildir. Bu günahdan vazgecersen, Rabbimiz sana insAllah helalinden çok daha iyi birisini karşına cıkaracaktır kardeşim. Tabiki demesi kolay, uygulaması zor. Fakat Allah (c.c.)’dan sabır dilersen, kendini sürekli sipor, kitap okuma, iyi arkadaşlarla takılma gibi şeylerle meşgul edersen, inşAllah sana bambaşka ufkular acılacaktır. Bu zamana kadar sevgilinin kaç yüz mesajlarini okudun, kaç saatlerini konusmakla gecirdin? Peki Allahımızın (c.c.) sana yolladığı aşk mektuplarını, yani Kuran-I Kerimi, yani şu dünyanin bütün güzelliklerini, ağacları, cicekleri, denizleri, kuşları.. bunları hiç "Rabbim bana ne diyor" diye acıp okudunmu?

Okudunuz mu?  Jole sürmek namaza engelmidir?

Selamlar ve hürmetlerle, seni Allah (c.c.) için seven

Din kardeşin


Yorum: Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum

NurIsik
Ve şunuda unutma: Hepimizin görüntüsü Peygamber Efendimize sunuldu, yani seni isminle ve görüntünle Efendimiz (s.a.v.) tanıyor. Yaptığımız herşeyden Peygamber Efendimiz (s.a.v.) haberdardır. Her günah işlediğimizde üzülür, her sevap işlediğimizdede çok sevinir.

Bu kategoride yer alan Küfür cümleleri duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.