Anasayfa
23 Mayıs 2022, 3:37
missa6
Abone

Yellendikten sonra taharet almak gerekir mi

Yellendikten sonra taharet almak gerekir mi

Kayıtsız Üye
Yellendikten sonra taharetlenmek gerekir mi
Selamun aleyküm arkadaşlar. Yellendikten sonra dışkı gelmiyor makat bölümüne denemek için peçete ile siliyorum bir şey yok. fakat makat kısmını büzdürdüğümde (her büyük abdestten sonra taharet yaparım) peçete ile sildiğimde az bir şey mutlaka oluyo leke. Her yellemeden sonra taharet etmeli miyim yoksa makat yüzeyinde olursa mı sadece taharet etmeliyim.

Okudunuz mu?  Adalet ile ilgili şiirler

Yorum: Yellendikten sonra taharet almak gerekir mi

imam
Yellendikten sonra bir şey çıksın veya çıkmasın makadı yıkamak sünnettir.
Yani yıkamanız şart değil ama yıkarsanız sünnet sevabı alırsınız.


yellenmek taharet gerektirirmi, gaz tahareti bozar mı, taharet aldıktan sonra yellenmek

Bu kategoride yer alan Cuma Hutbesinin Şafiî ve Hanefi mezhebine göre Arapça metni başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yellendikten sonra taharet almak gerekir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.