Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:28
missa6
Abone

İnsan zina yapınca neden cezalanmaz?

İnsan zina yapınca neden cezalanmaz?

Kayıtsız Üye
Kapali gorunurde dindar kimsenin şüphe dahi etmeyecegi bir kizdan bahsedecegim.evlenmek maksadiyla biriyle gorusuyor daha sonra onla zina yapiyor sonra anlasamiyorlar kiz ayriliyor bir yil dolmadan baskasiyla gorusuyor uzun yillar birlikte oluyorlar ve kiz çok mutlu cocugun ailesi kizdan çok memnun simdide evlenme yolunda kimse gercegin farkinda değil neden hersey bu kadar yolunda? Ben hayatin ibretlik olduguna inanirdim.her insan hata yapar pismanda olur ama o çok kisa surede atlatip ayni yolda devam edebilip nasıl mutlu olabiliyor?
Bana çok garip geldi bu olay..
Nettede goruyorum dini sayfalarda soruyorlar evlenmeden önce zima yaptim simdi eşim beni çok seviyor cocuklarima çok duskun hatirladikca pisman oluyorum diye yazanlar oluyor demekki coluk cocuga karsilsada bu olaylar gizemli kaliyor insanlar mutlu olabiliyorlar.peki bu tur pismanlik samimi midir esleri kotu olsada pisman olacaklar miydi?

Okudunuz mu?  Banka kredisi ile dükkan almak caizmi ?

Yorum: İnsan zina yapınca neden cezalanmaz?

Yaralı Melle
Hata yapmayan bir ALLAH
Bu sözünü ettiğiniz kişi zina olayını umursamıyor ve vicdanı rahat gibi yazıyorsunuz ama içinde ne fırtınalar dönüyor Allah bilir.
Sözün özü hata yaparız ama hata yapanların en hayırlısı hemen tövbe edip pişman olandır.

Okudunuz mu?  Hz.Muhammedin gençliğinde yaptığı erdemli davranışlar

Yorum: İnsan zina yapınca neden cezalanmaz?

Kayıtsız Üye
Tamam da tovbe etmemis iste isleride yolunda gidiyor.bazi gunahlarin karsiligi tamamen ahirettemi gorulur anlaminda soruyorum.


Yorum: İnsan zina yapınca neden cezalanmaz?

Kayıtsız Üye
bu duruma cennet ül dünya denir. cenneti dünyada yaşamak, 15lik körpeleri dünyada götürmek anlamına gelir. yakalanmadıkça sorun yok.

Okudunuz mu?  Abdestin Manevi Faydaları

_islam_
ahirette cezasını çeker o zaman tövbe etmemişse ne diyelim Allah affetsin

tövbe etmemişse ahirette cezasını çeker


Kayıtsız Üye
Şimdi aslında derin bir konu yorum yapabilmeniz için zina yapanın burada olmasi gerekir fakat yinede cevaplarsak söyle denilebilir; insanın günahları sevaplarini geçtiği zaman hesabı ahirette görülür yoksa islama mensup olmayan hîç kimsenin işleri yolunda gitmezdi yani sevabın günahından çoksa ozaman cezasını dünyada ödeyerek kurtulursun

Bu kategoride yer alan İslamın şartları ingilizce başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsan zina yapınca neden cezalanmaz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.