Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:28
missa6
Abone

Bilmeyerek çalıntı mal almak

Bilmeyerek çalıntı mal almak

Kayıtsız Üye
Slm hocam yegenim arabasi bozuktu birinden arabanin parcalarini 500 euro aldi ve arabasini tamir etti .sonradan ogrendiki parcalar calintiymis ama kimin diye bilgisi yok .ne yapmali bunun için günahı varmi? Tesekurler.


Yorum: Bilmeyerek çalıntı mal almak

mum
Bilerek çalıntı mal alan hırsızlıkta ortaktır. Sonradan öğrenen imkan varsa hırsıza iade eder ve parasını alır ama imkan yoksa ilan eder ve sahibi çıktığında parasını ona verir.

Okudunuz mu?  Kızgınlıkla ağızdan çıkan sözlerden sorumlu muyuz

bilmeden çalıntı mal almak günah mı

Bu kategoride yer alan Muhammed buğra isminin anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bilmeyerek çalıntı mal almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.