Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:28
missa6
Abone

Kadınlar neden bu kadar çilekeş

Kadınlar neden bu kadar çilekeş

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum biz kadinlar neden bu kadar cilekesiz neden hep erkegin cilesini cekiyiruz. Ne ysptiysam olmuyor. Iyi gecinsem guzellik le konussam olmuyor kotu konussam olmuyor artik dayanamiyorum. Kocam kumarci vazgecemiyir. Ewe gec geliyor. Telefon actigimda telefonunu acmiyor. Sorumsuz herseye ben ilgileniyirum. Bunlar yetmez mis gibi bide cocuhumfa olmuyor artik tukendim. Hergun bitiyirum. Ne yapmaliyim biraksam gitsem yurt disinda yasiyorum ailem burda degil. Devlete kadin siginma ewine gitmem lazim ondadansa korkuyorum bana bir yol gosterin ama ne olur sabredin demeyin cunku artik sabrim kalmadi

Okudunuz mu?  Hakiki bir mürşid-kamil arıyorum!

Yorum: Kadınlar neden bu kadar çilekeş

Yaralı Melle
ve aleykumusselam.
Bacım sen herkesi kocan gibi zannedip biz erkeklere hepsine hakaret etmişsin. 🙂
Aksi kadın da var erkek de. Allah kocanıza hidayet versin. Siz aile büyüklerinizi toplayın ve gereken neyse yapılsın.
Ya düzelir yada biter

Bu kategoride yer alan İnternet kafelerdeki oyun turnuvaları caiz midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınlar neden bu kadar çilekeş Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.