Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada inşirah suresi okumak

Rüyada inşirah suresi okumak

essiz57
Rüyamda ben ve iki arkadaşım büyü,varlık varmış güya onu temizlemek için yan yana oturuyoruz ayet,dua okuyacağız arkadaşın annesi de yanımızda. Biz neydi ne okuyacaktık neydi diyoruz sonra o hatırlatıyor,şimdi çok net hatırlamıyorum amenna dedik gibi,ama net elem nesrah dedik yani Insirah suresiydi sanirim,okuduk bir kağıttan bakarak ve sonra ben üzerimizde oturur vaziyette dizlerimizi örten bir örtü var onu çekiyorum birden kusuyorum ve birden rüyada da gerçekte de rahatlıyorum,yani rüyada kurtuldum diye de seviniyorum . Uyandığımda da bir rahatlama vardı aynı zamanda korktum. (Bana büyü yapılmıştı,o illetten kurtulmuştum ama şimdilerde yine var mı diye aklıma düşüyor,kim yaptırdı diye aklımı kurcalıyorum.biraz da hala korkum var uyurken karanlıkta vs) tabiri nedir ? Şimdiden teşekkür ederim. Bu aralar sıklıkla rüya görüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada İp İle Aşağı Sarkmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada kusmak ve İnsirah süresi okumak

arifselim
En doğru yorum kişinin durumuna bakılarak yapılan yorumdur. Senin için bu rüyanın en açık tabiri kişinin içerisinde bulunduğu sıkıntı ve sorunlarının olmasına işarettir. Ayrıca kusmak hayırlıdır Allah’ın izniyle bu kötü durumlarla baş edeceğine ve selamete ulaşarak rahatlayacağına işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Sure verilmesi

Kayıtsız Üye
Merhaba Hocam hayırlı günler dilerim. Rüyamda Peygamber Efendimiz ve eşini gördüm bana İnşirah suresini gösterdi Peygamber efendimizin eşi bu sureyi okumamı istemiş efendimiz sanırım eşi Hz Ayşe anamızdı. Son 2 ayete dikkat etmemi söylemişti. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler..

Okudunuz mu?  Rüyada ikram edilen yemeği yememek

Yorum: Rüyada inşirah suresi okumak

arifselim
Hayırlı günler. Bu çok hayırlıdır. Sıkıntı içerisinde bulunan kişinin bundan Allah’ın izniyle kurtulmasına bir işaret olarak yorumlanır. Şu ayetlere dikkat denilmesi sadece o ayetlerle yorumlanmaz bu bütün kurana ve dini yaşantına dikkat et anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İş görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm inşirah suresini rüyamda gördüm birileri okumayı tavsiye etti Hayırdır elbet bu her kişiye nasip olurmu ayrıca da uyarımıdır Allah sevdiği kullarından etsin inşAllah evet seviniyorum ama merakta ediyorum cevap verirseniz çok sevinirim Allah razı olsun

Selamün aleyküm rüyamda yakın zamanda hiç bilmediğim bu inşirah suresi okumam tavsiye edildi evet biraz araştırdım hikmeti anlamı çok güzel merak ettiğim böyle rüyalar herkese nasip olurmu ibadetleri ihmal ederim bu konuda huzursuz olan ve özel hayatımda haksızlığa çok uğrayan ama yinede intikam kin yapmayan sadece içime atıp üzülen biriyim kötü muamele karşısında bir süre sabredip eğer olmuyorsa mesafe koyan biriyim evet çok hatalarım oldu ama çokta pişmanım ve hiç kimsenin küçük büyük günah işlememesi konusunda dua ederim Özür dilerim çok uzattım ama rüyamın yorumunuda yinede merak ediyorum belkide duymak istediklerimi eğer yorumlarsanız çok sevinirim Allah razı olsun Allah’a emanet olun selamlar

Okudunuz mu?  Rüyada ışık saçan birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı bir rüyadır ve sana sabrı ve Allah için amel etmeyi ve kurtuluşunda ancak böyle mümkün olabileceğine işaret eder. Allah dilediğine dilediği rüyaları gösterebilir. Gerçek hayatta peygamberi yıllarca görmesine rağmen iman etmeyen ve hatta münafık olan nice kimselerde olmuştur. Öyleyse çok hayırlı olsa da sonuçta sadece bir rüyadır ve hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada insan dilinin kesilmesini görmek neye alamettir?

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir köpek oynarken parmağımı ufacık ısırıyor. bunun için hastaneye gittiğimde haksızlık yapılıyor beni tedavi etmiyorlar birkaç yere gidiyorum ama aynı şekilde tepki alıyorum. Bu arada umudumu tam kestim neyse olmayacak diye düşünürken bir adam görüyorum yanına beni çağırıp kulağıma inşirah suresinin yarısını okuyor. Hemen ardından bana yapılan hastanedeki ve diğer haksızlıkdan aklandığımı görüyorum ve rahatlıyorum. Sizce yorumu nedir teşekkürler şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Rüyanın tabiri sıkıntılardan sonra görülecek ferahlığa işarettir. Her şeyin bir imtihan olduğuna ve bu imtihanlara Allah’ın merhametiyle muamele ettiğine de işaret etmektedir. Rüya sahibi İnşirah süresine bakmasında da fayda bulunmaktadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada inek tarafından kovalanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada inşirah suresi okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.