Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada pastaneye gittiğini görmek

Rüyada pastaneye gittiğini görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda bir pastahaneye giriyorum o girdigim pastahanede tanidigim bir kadin calisiyomus ona ne almk istedigimi soyluyorum oda bana onun yerine bir tepsi serbetli tatli ikram ediyor ama tatli yanik her dilimde yaniklar var bende sanki ailem varmis evliymisim gibi o tatliyi yaniklarin azligina gore bastan asagi diziyorum cocuklarim az yanik yesin diye
Bu ruyamin anlami ne yanik kotu mudur?

Okudunuz mu?  Rüyada rehin alınmak ve kurtulmak

Yorum: Rüyada pastaneye gittiğini görmek

arifselim
Rüyada görülen tatlı ile tatlının yanık olması aynı manaya gelir ve görülen en güzel rüyalardan bir rüyadır. Bu rüya işlerin açılmasına, berekete ve bol kazanca alamet eder. Ayrıca bir çok olay yaşanacağına ve her olay birbirinden daha da sevindirici olmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz (sav) 'i görmek

Rüyada Pastane

Kayıtsız Üye
s.aleyküm, rüyamda ablamla bir fırın gibi veya pastane gibi bir yerdeyiz. Vakumlu bir poşette , tek tek aralıklı dizili, beyaz ve pişmemiş kurabiyeler alıyoruz. kurabiyeleri pişirecemiz zaman bir saat önceden açmamız gererktiğiniy tepsiye dizip pişirmemiz gerektiğini söylüyor birisi alırken. oradan cıkıyoruz, kapida büyük kayık seklinde, şefaf camdan bir vazo gözüme çarpıyor. içinde iki ufak cicek var, vazo benim evimdeki vazolara benziyor diyorum . kenarından tutup kaldırmak isterken, elimde kırılıyor. çok üzülüyorum hemen kenara bırakıyorum. tam hatırlayamıyorum ama galiba içindeki cicekleri kopariyorum. yorumlarsaniz sevinirim.
tesekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Piknik Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada pastaneye gittiğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüyadır ve yaşayacağın güzel günlere müjdedir. Tatlının yanmış taraflar olmuş olmasına rağmen ağız tadıyla geçecek ve güzel işlere, yaşantılara, olaylara, sevdiklerinle birlikte geçireceğin hayırlı ömre delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz bana bir şey söylemesi

mumsema rüyada pastane, mumsema rüya tabiri pastane, Rüyada Pastane

Bu kategoride yer alan Rüyada parmak uçlarının kesilmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada pastaneye gittiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.