Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada silahlı çatışmaya girmek

Rüyada Kardeşlerimle silahlı çatışma

junjuly
merhabalar. sitesine bu soruyu sormak için incelerken buldum. çok güze loldu artık daha vakit geçerieceğiz sizinle.

yalnız gördüğüm rüya hala etkisi altına aldı beni.rüyayı anlatıyorum.

rüyada annem abim ve kardeşim benim eşimden ayrılmamı sğlamaya çalışıyorlardı. bende eşime sahip çıktım ve onlarla mücadeleye giriştim. baktım olmuyor kaçtım oğlum ve eşimle. çok geçmeden abim ve kardeşim beni yakalamaya geldiler. hepimizin elinde tabanca vardı birbirmize ateş etmeye başladık. onların silahı benimkinden bir boy büyüktü. sonra ben alnımdan ve yanağımdan vuruldum. ama sanki kan akmıyordu. yürüyebiliyordum.sonra yürüdüm gittiğimde abim ve kardeşiminde vurulduğunu gördüm . sanki ölmüş gibi yatıyorlardı. ama sonra kıpırdadılar ve ciddi bişi olmadığını anladım. yaralanmışlardı kardeşlerim. ama ben onları vurmak için ateş etmiyordum. korksunlar diye havaya sıkıyordum.nasıl yaralandılar diye düşünüyordum yaralı halimle. sonra ambulans çağırdılar. ben yaralıyım , anneme ambulansa binmeden hüngür hüngür ağlarken vasiyetimi açıklıyorum. oğlumu karımdan ayırmayın diye.neyse sonra hastaneye gidiyoruz sanırım. alnımdan ve yanağımdan vurulmama rağmen bana bişi olmadı. hastanedede konuşuyordum. demekki kemiğe saplanmış diye düşünüyordum. kardeşlerimiede bir şey olmadı.

rüya bu şekilde çok etkisindeyim. aslında gerçek hayatta bir sıkıntım var. trafik kazası yaptım onun etkisindeyim. bunuda katarsanız sevinirim. lütfen kes kopyala yapıştır değilde, bütün bu olayları birleştirip bir yorumda bulunabilir misiniz?

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.


Cevap: Rüyada Kardeşlerimle silahlı çatışma

@hmet
Rüyada Silahlı Çatışmaya Girmenin tabiri anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Sallanmak Görmek (imam nablusi)

Kişinin böyle bir çatışmaya girip, başkalarını vurduğunu görmesi, düşmanlarına karşı gerçek yaşamda da kazanacağı zafere yorumlanır. Haksızlıklara karşı gelindiğine ve kendi mücadelesi sonucunda olumsuz durumları lehine çevirmeye de anlamlandırılan rüya, karmaşık olaylara ve huzursuzluklara da yorumlanmaktadır.


Rüyada silahlı çatışmaya girmek

Kayıtsız Üye
se,lamın aleyküm ben görmüş olduğum bir rüyayı sizinle paylaşmak istiyorum.Rüyamda elimde bir silah vardı,ve salonu çokça büyük bir evdeydim evin tavanı sanki şeffaf bir şey ile kaplıydı tavanında bulunan kişileri görebiliyordum ve tavanda gördüğüm eli silahlı kişiler bana doğru ateş ediyorlardı ve bende onların ateşlerine karşılık olarak onlara eteş ediyordum.sonra başka bir evin içinde buldum kendimi odanın içinde dişlerini yere çökmüş bir adam ve onun etrafında başka kişiler vardı yere çökmüş adam.havaya bir el ateş attı ve ben on kendi kendime diyorumki şimdi dışarıdakiler buraya gelecek ve bunu derken dışarı çıkıyorum ve kaçmaya başlıyorum.ve bir merdivenden kaçacakken arkamdan bir adam geliyor ve bana ateş ediyor ve beni ensemden vuruyor.vurulduğumda kucağımda oğlumu görüyorum ve ona bişey olup olmadığını gözlerimle kontrol ediyorum ona bişey olmadığını görünce kelime-i şahadet getirerek gözlerimi kapıyorum. orda uyanıyorum ama ilginç olan uyandığımda vurulduğum yerin sızısıyla uyandım.bu rüya ne anlama geliyor.yardımcı olursanız sevinirim.hayırlı akşamlar…

selamün aleyküm hocam.Ben rüyamda salonu çokça büyük.olan bir ev gibi bir yerdeydim elimde silah vardı bu evin tavanı ise sanki şeffaf bir şeyle kaplı idi öyleki tavandaki kişileri dahi görebiliyordum.tavandaki kişiler bana doğru ateş ediyorlardı ve ben de onlara ateş ederek karşılık veriyor sağa sola kaçmaya kendimi korumaya çalışıyordum.sonra o evden başka bir eve geçtmişim bir anda odanın ortasında bir adam vardı dizlerini yere çökmüştü elinde silah ve etrafında ise başka adamlar vardı.onların elinde de aynı şekilde silahlar vardı.yere çökmüş olan adam bir an havaya bir el ateş etti ve ben içimden şöyle bir şey dedim"birazdan dışarıdakilerde buraya gelecek ".sonrasında o evden kaçmaya başladım karşıma bir merdiven çıktı ve ben tam o merdivenden çıkacakken iki basamak sonrası arkamdan gelen bir kişi beni ensemden vuruyor.ensemden vurulurken kucağımda oğlumu görüyorum ve gözlerimle ona bişi olup olmadığına bakıyorum.Birşey olmadığını görünce kelime-i şahadet getirerek gözlerimi kapatıyorum ve orda da uyanıyorum uyandığımda ensemde vurulduğum yerin sizini hissettim.rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kişinin küçüklüğünü görmek

Yorum: Rüyada silahlı çatışmaya girmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kişi için bazı zor durumlara düşeceğine ve adeta savunması ve çaresiz kalacağına işarettir. Rüya sahibinin içinde bulunacağı zor bir durum karşısında kendisi adına edecek bir söz bulamamasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sa size ufak bir şey demem lazım dün rüyamda çatışma vardı bir adam çok gelişmişdi tek başına bizi öldürüyordu ondan sonra herkezi öldürdü ben de dahil öyle ilerledik ondan sonra kurşunu bana bildiğin eliyle attı rüyada 2.defa öldüm ne anlama gelir dün akşam 2 tane kabus gördümm 1.si buydu 2.sinde bir rus bilgisayarımı ele geçirmişti cevaplarsan sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

arifselim
Genel bir manada insanın ufak sağlık sorunları yaşaması veya kötü haber alması manasındadır. Aslında bu şekilde görülen rüyaların çoğu kabus veya bilinçaltı olup özel bir yorumları da olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum dün akşam bulunduğumuz ilden bir kızın ölüm haberini duydum yakınım değildi tanimiyordum ama üzüldüm gece uyudum rüyamda sevdiğim biri var onla iki tane kötü adamdan kaçıyoruz arabaya binip bı sure kaçıp bı yere giriyoruz sonra adam sevdiğim insanı vuruyor arkadan silahla kan var tam ben ve yanımda olan başka birini vuracakken ben önce davranıp ikisinide vuruyorum tabancalar boya tabancasi gibi ama sonra sevdiğim ölü halde kucağımda öyle çok ağlıyorum ki uyandığımda yorgun gibiydim çok ağlıyorum üzülüyorum sevdiğim kişinin abisi rüyamda halime bakıp bundan sonra benim kardeşimsin der gibi sahipleniyor sonrada bı araç yada binek üzerine binip gülümsüyorum halkı selamlar gibi yanindada abisi var yorumlarsaniz çok mutlu olurum


arifselim
Aleykum selam. Eğer ölüm haberini aldığın kızda öldürülmüş ise bu rüyan büyük ihtimalle bilinçaltı bir rüya olabilir. Genel bir yorum ise, belalı ve başının derde gireceği bazı olaylara bulaşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iyi sabahlar rüyamda abimle dağlık bir bölgedeyiz ve bir evin içindeyiz abinle birlikle bir silahli çatışmanın ortasında kaldık ve silahla saldırdılar bize sonra bir kaçını abim öldürdü ve sonra baş edemeyecek duruma geldik geldiler abimi teslim aldılar o sırada abim kimse görmeden silahını bana verdi ve bir miktar para verdi bana sen kaç haber et dedi silahı belime soktum ve parayı alıp ordan uzaklastim tam yakınlarımıza habet ederken uyandım ama düşman olarak saldıran sanki tanıdığımız biriydi abim orda kaldı ve ben kaçtım çatışma çok kötüydü ve bana karışmadılar abimi hedef aldilat ben ise abi surda varlar burda varlar diyerek düşmanı işaret ettim yorumlarsanız sevinirim teşekkürler hocam

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğin kişiyi görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya sahibi için düşmanlarına karşı gerçek yaşamda da kazanacağı zafere yorumlanır. Haksızlıklarla baş edebileceğine, susmayacağına ve kendisine zarar veremeyeceklerine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler
Ben bir evdeyim eve misafir olarak köylüler soylular vs. geliyo. Bunlara bir yerden telefon geliyor silahla çatışmaya başlıyorlar bir grup bir grubu öldürüyor silahla ama kan falan görmüyorum. Hangi grup olduğunu da şu an hatırlamıyorum. Bunu herkes duyuyor. Ben de benim gözümün önünde oldu diye ağlıyorum arkadaşlara anlatıyorum hoşlandığım adam beni teselli etmek için bana uzunca sarılıyor.
Rüyamı tabir edebilir misiniz

Rüyamın bir anlamı var mı beni etkileyen ve merak ettiğim daha çok hoşlandığım kişinin bana sarılması anlamı iyi mi?

Okudunuz mu?  Rüyada şehadet parmağına yüzük takmak

Tohat
İyi günler. Filmleri aratmayan bazı rüyalar bilinçaltından kaynaklı olabildiği gibi sıkıntılı dönemlerden dolayı yansıması da olabiliyor. Yine de böyle rüyaların mesaj nitelikli olabileceği de mümkündür. İş hayatında daha tedbirli olunması gerektiği sonraki adımların iyi tartılması gerekir. Sevilen kişinin sarılması ise hayırlı birlikteliklerin yaşanacağına işaret eder.


Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda askerim bir okulda çatışma halindeyiz çatışmalar oluyor teroristler iyice kalabalıklaşıyor biz sadece 4 kişiyiz ilk el bombası geliyordu hepimiz ölüyorduk tekrar aynı yerde oluyorduk el bombası geliyor bu sefer silah arkadaşım ölüyor biz devam ediyoruz yer belirliyoruz herkes şurada olacak yerler belirleniyor çatışıyoruz ya bitiyor yada ölüyorız bir kaç kere daha tekrarlıyor bu bugünde aynı yerde oluyoruz ama burayı hatırlıyorum yanıma fazlaca mermi el bombası silah sıhhiye felan almaya çalışıyorum bir türlü çantaya sığmıyor alt tarafta haritadan görüyorum bir terörist bana yaklaşıyordu bende elime fazlaca el bombası ve yanımdakileri alıyorum gidiyorum arkadaşlarımın yanına gene çatışıyoruz bu sefer bizde daha fazla silah el bombaları var gene el bombası geliyor ilkinde ölen arkadaşım nerede deyince biraz geç söylüyorum ölmüyor ama yüzü yara alıyor bizimkiler biraz bana laf yapıyor geç dediğim için ama o arkadaş beni savunuyor gene çatışıyorduk burada uyanıyordum


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatınızda karşılaşacağınız haksızlıklara karşı mücadele edeceğinize durumu kendi istediğiniz şekle getirip zafere erişeceğinize delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada sağırlık Görmek (imam nablusi)

belah
Mrb kaç gündür üst üste aynı benzer rüyalar görüyorum yorumlarsanız çok sevinirim.ilk gün gördüğüm rüya dayı oğluyla birlikte bir evde tv nin karşısında oturuyorduk sonra dayı oğlu elinde bir tabanca var dı bana veriyordu bende şarjörü çıkartayım bir kaza olması diye düşünüyordum tv ye doğru çevirmiştim ve bir den kendiliğinde patlıyordu çok korkmuştum tv ye bakıyorum hiç bir şey olmamış sonra dayım geliyor farkına varmıyordu olayın sonra birde ayağımda kan geldiğini gördüm ve mermi benim ayağımı sıyırmış diyordum ve hastaneye gittim baktım acılı başka yere taşımışlar ve çok samimi olmadığım bir arkadaş karşıma çıkıyordu beni itip durmuyordum bende ayağım sakat bırak hastaneye gideyim bırakmıyordu şaka ile gerçek gibi sonra onu döveyim diyordum ayağım sakat o korku vardı üstümde sonra onu dövdüm iyice ayağıma baktım topukta kurşun bir delik açmış et düşmek üzere yalnız kan yok kemiği sıyırmıştı mermi ve uyandım …üç dört defa dır buna bezer rüya görüyorum bir harabedeyiz akrabalkarlar ve teröristler geliyor baskına bende hemen tabancamı alıyorum her zaman sanki benim tabanca var …sürekli bir eksilik oluyor ya şarjör yok hazır ya belinde yada bir bezde sarılı yani bir türlü çatışmaya giremeden teröristle uyanıyorum ya mermi yok o kadar istekli bir şekilde tabancayı tutuyorum çatışmaya girmek için ve uyanıyorum


Tohat
Merhaba. Rüyalarının benzerliği tabirine de yansımaktadır. İlk rüyanda biri veya birilerinden duyacağın söz veya seni incitecek bir davranışla kalbinin kırılmasına ve üzülmene sebep olabilecek olaylar yaşayabileceğini gösterir. Kişiye karşı önlem almaya çalışacak ve onu kendinden uzak tutmayı başaracaksın.
İkinci rüyanın tabirinde de samimiyetini sorgulayacağın arkadaş, dost veya yakınlarının olduğuna riyakarlıkla sana yaklaştıkları gibi zarar görmeni isteyebilecek niyetler taşıdıklarına da delalet etmektedir.
Rüyalarının genel tabirinde etrafındaki insanlar ile ilgili olup umduğunu bulamamak, üzülmek ve yakınlık kurduğun kişileri süzgeçten geçireceğine işarettir. Bu konudaki düşünce ve duygularının, planlarının yerle bir olma ihtimali söz konusu. Doğrusunu elbette. Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Soru Görmek/Söylemek/Çözmek

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm rüyamda sabah namazımı kılıyorum ve Allah’a benim ettim rüya ile alakalı duamı ediyorum ve ardından yatıyordum sabah olunca bir kız sosyal medyadan yazıyordu bana konuşuyorduk baya (arkadaşımın eski sevgilisi) buluşmaya karar veriyorduk bende yanıma bir arkadaş alıyordum ve buluşma yerine gidiyordum bizim buradaki bir benzinciydi o da yanında bir arkadaşını getiriyordu gözümü ondan alamıyordum çok güzeldi konuştuğum kızın elini tutuyorum arkadaşımda öbür kızın ben o esnada arkadaşımı durdurdum elimi çekip öbür kıza uzattım tuttu elimi ve çok mutlu olduk sonrasında kızla sevgiliydim ben bir karargahdaydım askerler ve yardımcım vardı sevdiğim kızı hastahaneye götürmüştüm ziyarete gidecektim yardımcıma bu sefer baya bir asker al birşeyler olacak hissediyorum dedim hastahaneye gittik ben askerleri görüyordum sadece 4 asker vardı yardımcıma Allahtan fazla asker al dedim diye sitem ettim mahçup oldu ben kızın yanına gittim görüştük hasret giderdik durumu iyiye gidiyordu yüzünü okşuyordum cidden çok güzeldi sonra çatışma sesleri gelmeye başladı benim kulağımda kulaklık vardı karşı tarafın konuşmasını duyuyordum kıza uyarı yapıp dışarı çıkıyordum ve çatışıyorduk baya bir adam öldürdüm ama bitmiyorlardı o esnada amcam geldi yardıma adamlarıyla iyice işler kızıştı amaçları kızı öldürmekti nedenini anlayamadım ama kulaklıktan kıza sniper ile suikast yapacaklarını duyuyordum ve odasına koşuyordum camdan hemen uzaklaştırıyordum kıza kafasını eymesini söylüyordum ve camı komple kapatıyordum perdeyle güvendeydi geri dışarı çıkıyordum çatışırken bu sefer gözümün önüne amcamın adamlarından kızı öldürmeye çalıştığını ama kızın karşı koyduğunu görüyordum hemen engellemek için odaya geri dönüyordum ama adam bana kendisini taklit etmemi söylüyordu koridorda kamera vardı kızı kaçırmaya çalışırken birkaç adam hemen geliyordu koridora onları yakalayıp bağlıyorduk başlarında okul müdür yardımcısıda vardı bana pişman olacağımı ve bunu kaldıramayacağımı söylüyordu bende yumruk atıyordum ama yanımdaki adam şehit düşüyordu kızın yanına girdim kapı kitlendi kızın serumları kırıldı ama iyileşmişti sarılıyorduk birbirimize hasret gideriyorduk kapıya vuruyordum kız kuzenim kapıyı açıyordu amcamı soruyordum şehit düştüğünü söylüyordu her yerde selalar okunmaya başlamıştı amcam baya tanınan birisiydi üzülüyordum camiiye gittiğimde amcamı görüyordum yanına gidiyordum yaptığı şey karşıdaki düşmanları kandırmak amaçlıymış amcamın 2 ismi var ve tanınan adını öldü göstermişti nedense genede cenaze namazı için abdest almaya gittim babamı gördüm abdest almıştı ve namaza gitti ben abdest alırken namazı kaçırdım hatırladığım cenaze namazıydı üzülüyordum yine sonra ailem ve o kız dışarda geziyorduk bazılarına amcamın ölüm haberini veriyorduk sonra gezmeye devam ediyorduk

Okudunuz mu?  Rüyada Şehit Ömer Halisdemir görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sabah namazını kılmak hayırlıdır. Şafağın sökmesine az bir zaman kalması ile tabir edilmekte olup hayırlı olan işlerinin çok yakın bir zamanda neticelenmesi ile birlikte omuzlarındaki yükün hafiflemesi, rahatlamana vesiledir. Rüyanda ve hatta gerçek hayatında ettiğin duaların hakkında hayırlı olanların er ya da geç mutlaka gerçekleşeceğini işaret eder. Rüyanda biri ile buluşmuş olan seni mutlu edecek bazı gelişmelere kapı aralayacağına ve mutluluğun gözlerine yansıyacak derecede sevineceğine delalet eder. Bir askerin sahip olması gereken tüm özelliklere sahip olmanın avantajlarını işte, evlilikte, sosyal hayatında, göreceğine, sorumluluk sahibi olup üstüne düşen görevleri layığı ile yerine getireceğine, bir haksızlığa maruz kalma ihtimaline ve bu haksızlığa boyun eğmeyerek haklı çıkana değin mücadele etmeye devam edeceğine ve sonunda kendini aklamayı başaracağına işaret eder. Aynı zamanda hem toplum içindeki saygınlığını, prestijini artıracağına hem de ahlakını en iyi hale getirmek için sürekli çaba sarf edeceğine işaret eder. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada stajyer olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda bir yerde silahlı bir adam gördüm çatışma olacağını anlayıp yanımdaki biriyle birlikte eve doğru kaçmaya başlıyoruz fakat eve gittiğimde çatışmanın bizim evde başladığını görüyoruz ve bu çatışmada eşimin 2 kaval kemiğinden vurulmasına rağmen ayakta durup yürümeye çalışıyor ancak beni görünce daha fazla dayanamayıp yüz üstü yere atıyor kendini ve koruyamadım diyerek kızımı gösteriyor ağlıyorum ama ne gözyaşı ne de kan görmüyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada salıncak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhabalar. Bazı kimselerin ne dediğini bilmeyen, illeri geri konuşarak seni kötüleyebileceklerine, bunlara kulak asmaman gerektiğine ve bunların kuru sıkı olduğuna, üzerine atabilecekleri lekenin Allah’a sığınarak bir tek ondan medet umarak temizleyebileceğine ilişkin bir rüyadır. Allah hakkıyla bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda tanımadığım birisi ile karşılaşıyorum beni vurmak istiyorlar nasıl oluyor bilmiyorum onun silahını alıyorum ben aşagıda merdiven korkuluklarını kendime siper etmişim oda yukarıdan bana ateş ediyor onu hedef alıp ateş ediyorum namluda çıkan mermi çok yavaş gidiyor giderken mermiyi görebiliyorum hedefe varmadan mermi duruyor o ara bunun silahı bozuk kendi silahi yanımda olsaydı diye düşünüyorum. Hayır olsun inşAllah. Yorumlarsanız çok sevinirim iyi geceler


Tohat
Ve aleykum selam. Hayatında rakiplerin veya düşmanların varsa onlar karşı göreceğin mücadeledeki başlarına işaret olan rüya aynı zamanda haksız bir durum söz konusu olduğunda sessiz kalmayıp adaletin yerini bulması için uğraş verebileceğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada çatışmaya girmek, rüyada silahlı çatışmaya girmek, Rüyada Çatışma

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğinin başkasıyla evlenmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada silahlı çatışmaya girmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.