Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

İnsanın çocuğu günahları yüzünden mi olmuyor

İnsanın çocuğu günahları yüzünden mi olmuyor

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum benim cocugum olmuyor. Bu yerde insanin cocugu gunahlari yuzunden olmazmis oyle yaziyor ve buna delil olarakta ayet gosteriliyot. Boyle bisey varmi yani benim cocugum gunahlarim yuzunden mi olmuyor ne yapmaliyim Anne olmayi çok istiyorum 33 yasina geldim gunahlarimlami alakali hergun tovbemi etmem gerekiyor ne yapmaliyim

Okudunuz mu?  Kapanmak istiyorum ama annem açık

Yorum: İnsanın çocuğu günahları yüzünden mi olmuyor

Okan_Tr
hanımefendi öncelikle bu da bir sınavdır umudumuz kaybetmeyelim,Allah verirse şükrederiz,vermezse sabrederiz…


Yorum: İnsanın çocuğu günahları yüzünden mi olmuyor

Kayıtsız Üye
Yani gunahlarim yuzunden degilmi


Yorum: İnsanın çocuğu günahları yüzünden mi olmuyor

arifselim
Ve aleykumusselam hanım kardeşim. Eğer öyle bir kural olsaydı ve günahkarlara evlatlar verilmemiş olsaydı acaba dünyada ne kadar insan olabilirdi? Öyle bir kural veya kaide yoktur. Sen tedavini olmaya bak. Eşinde gerekirse kontrol olmalıdır. Gerekli tedbirlerinizi alın ve sonrasında Allah’a samimiyetle dua edin.

Bu kategoride yer alan Bir kaç senedir çok vesveseliyim artık çıldıracak gibiyim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanın çocuğu günahları yüzünden mi olmuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.