Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

Hüddam edinmek

Hüddam edinmek

Kayıtsız Üye
Hüddam edinmek istemiyorum ama …
arkaşlar ben hüddam edinmek istemiyorum ama mesel kuran okudum Allah’a sığınam vede bu ayetin hüdamları bana dua edin yardım edin desem günahmıdır


Yorum: Hüddam edinmek

Kayıtsız Üye
Kardeş sen kafanı büyü işleriyle iyice kirletmişsin.
Kuranın indiriliş amacı nedir? ayetlerden alınması gereken mesaj nedir? nasıl amel etmem gerekir diyeceğine hüddam gibi saçma sapan şeyler aklına geliyor.
Kardeş sen bu işleri bırak yazık hayatına!
Bırakmasan bile bize sormayı bırak

Okudunuz mu?  Dışarı çıkınca süslenip makyaj yapmak

Yorum: Hüddam edinmek

Kayıtsız Üye
Cin işlerine bulaşanların çoğu yakasını kurtarmaya çalışıyor. Gerçekten bu işle uğraşan yetenekli ve iyi niyetli insanların azlığını da düşünürsek başına bir iş gelirse düzeltmesi zor olur. Kenidini riske atma derim. Ayetin hüddamı diye bir şeyi de ilk defa senden duydum. Allah akıl fikir versin diyorum.

Okudunuz mu?  Şirinlik Duası Nedir?

Yorum: Hüddam edinmek

Kayıtsız Üye
Kardesim Kuran ini okuyup Allah’a siginacagini soylemissin.en dogrusu bu Gerisini bos ver. Yaratan varken yaratilandan medet ummaya gerek var mı.

Bu kategoride yer alan Nefsim hep günah işlemek istiyor ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hüddam edinmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.