Anasayfa
21 Haziran 2022, 9:09
Gusul
Yönetici

İhtilam olacakken uyanmak

İhtilam olacakken uyanmak

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ben rüyada tam ihtilam olacakken uyandım uyandığımda cinsel organımda bir ıslaklık yoktu başını 3. Sıkışımda bir ıslaklık geldi yapışkan gusül almam gerekirmi şimdiden teşekkürler


Yorum: İhtilam olacakken uyanmak

Şem’a
Gelen ıslaklık meni veya mezi olduğu anlaşılmaz ise en iyisi gusül abdesti almak

Okudunuz mu?  Gusül abtesti nasıl alınır ve hangi duaları okumalıyız?

İhtilam Olacakken Uyandıktan Sonra İdrarla Birlikte Sıvı Gelmesi

islamgenci
Sabah tam ihtilam olacakken uyandım ancak olmadı. Çamaşırımda herhangi bir şey yoktu ama idrar arasında birkaç damla beyaz yapışkan sıvı geldi. Gusül gerekir mi?


Yorum: İhtilam olacakken uyanmak

ACİLSERVİS
Meni gelmemişse gusül gerekmez.

Okudunuz mu?  Namaz abdestinde burna su çekme nasıl olmalıdır ?

Kayitsiz uye
Selamun aleyküm. Arkadaslar uyurken tam ihtilam ilucak zamanda tam disari cıkacak zamabda uyandim bir ıslaklık felan yoktu saat 7 ydi 9 a kadar yattim nolur olmaz diye gusül alayım dedim bir idrarımı yaptim sonra ince yapışkan sıvı geldi idratimi yine yaptim yine geldi gusül alıyirum yine sivi gelyo yardımci olurmusunuz yas 16 simdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Adetliyken gusül gerektiren haller

ACİLSERVİS
Meni gelmedikçe gusül gerekmez


Kayıtsız Üye
Hocam öncelikle Selam Aleyküm. Bu soruyu sorduğum için lütfen af buyrun. Lakin bilgilenmem gerektiğine inandığım için sizden yardım istiyorum. Hocam sabaha karşı tam rüyalanacakken kalktım ve hemen banyoya koşayım dedim. Maalesef tam o sırada meni geldi. Sortumdan yere bir damla damladığını gördüm. Tam anlamıyla temizlendikten sonra o damlayan yerin etrafını güzelce sildim. Sorum şu hocam: Aklıma şöyle şeyler geliyor, acaba banyoya giderken benim gördüğümün dışında başka yerlere de damlamış mıdır? Gördüğün yeri sildim ama görmediğim yerlerle ilgili bu düşünce vesvese midir? Yoksa geçtiğim her yeri ihtiyaten silmem mi gerekir hocam? Sabahtan beri kafama takıldı ve atamadım. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Tekrar af buyrun. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Tuvalette meniye benzer bir sıvı geliyor

ACİLSERVİS
Gözünle görmemişsen ve üzerinde namaz kılınan bir yer değilse bir önemi yok.


Kayıtsız Üye
Ben tam ihtilam olacakken uyandım. Hissettim yani. Uyusaydım ihtilam olacaktım. Ve ıslaklık olmadı. Ama ihtilam olacakken böbreklerimde mesanelerimde acı hissettim. Ben cünüp olur muyum ve sizin de acıyor mu?

Okudunuz mu?  Akıntının şehvetle veya şehvetsiz geldiğini anlamak?

arifselim
meni dışarıya çıkmadığı sürece cünüp olunmaz. Ne rüya görürsen gör ve ne şekilde uyanmış olursa ol meni çıkmamışsa gusül almaya gerek yoktur. İnsanı cünüp yapan durumlar bellidir.


Muhammettt
Selamun Aleykum Hocam Hayırlı Günler Benim Sorum Olacaktı Sabah Tam Meni Gelecekken Uyandım Ayağa Kalktıgımda Meni Gelmemişti Ama Ayakta Beklerken Bir Sıvı Geldi 2 Damlacık Renksizdi Ve Hissetmemiştim Geldiğini Bu Mezidir Dedim Ama İçime Sinmedi Sizede Sormak İstedim Acaba Gusul Abdesti Almama Gerek Var Mıdır Hayırlı Günler Hocam…

Okudunuz mu?  Yara bandı varken gusül abdesti kabul olur mu

muvaffak
Uykunuzda cinsellik ile alakalı rüya gördüğünüzde uyandıktan sonra gusletmeniz, gusletmek için de meni gelmesini beklememeniz tavsiye edilip önerilendir. Fakat meni gelmediğinden kesin olarak emin değilseniz gusletmek şart değildir.


tam ihtilam olacakken uyanmak, İhtilam olmak üzereyken uyanmak, Ihtılam olcakken uyanmak

Bu kategoride yer alan Gusülde Burna Su Çekmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İhtilam olacakken uyanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.