Anasayfa
20 Eylül 2022, 14:39
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında evlilik teklifi almak

İstihare rüyasında evlilik teklifi almak

maviii
Hayırlı günler. Ben birisi hakkında hayırlı olup olmadığını merak ettiğim için istihareye yattım. Ve rüyamda o kişiyi kaybettim. Onu ararken başka birisi geldi yanıma ve bana evlenme teklifim etti. Bu kişi ile bir muhataplığım yok ve hiç aklıma gelmeyen biri. Acaba rüyam bana hayırlı olan kişinin bu kişi mi olduğunu söylüyor. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstiharede Görülen Renkler Ne Anlama Geliyor?

Hayırlı günler. Benim sorum, evlenmeyi düşündüğüm bir kişi için istihare namazı kılıp duasını yapıp daha sonra uyudum. Rüyamda ise kendisini kaybedip başka biri ile karşılaştım ve o kişiden evlenme teklifi aldım. Ama bu kişi ile hiçbir tanışmışlığım yok. Rüyamda evleneceğim kişiyi mi gördüm, rüyam bana bir mesaj vermiş olabilir mi, bu kişi için nasıl bir yorum yapabilirim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

Okudunuz mu?  İstihare namazından sonra Dua edersek sakıncası var mı?

Yorum: İstihare rüyasında evlilik teklifi almak

arifselim
Hayırlı günler. İstihare için bu şekilde görülen rüya net bir işaret olarak kabul edilmez. Bu durumda ve her zaman istiharede rüyadan ziyade kişinin içine gelen olumlu yada olumsuz olan hissine bakılmalıdır. Bu his daha açık ve daha doğru bir işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstiharede düğün görmek

Yorum: İstihare rüyasında evlilik teklifi almak

Kayıtsız Üye
Merahaba. Bende istihareye yattim. Evlilik yolunda olduğum kişiden ayrılma kararı aldım, benim için hayırlı olup olmacagini için yattim. Rüyamda tanımadığım birinin bana evlilik teklifi yaptığı ve beş taşlı altın yüzük parmagima taktiğini gördüm. Yüzüğü takarken erkeğin gözlerinden yaş geliyordu ve ben onu görüp bende ağlamaya başladım.. Çok etkilendim. Lütfen bunun bir açıklaması varmi yazarmisiniz.

Okudunuz mu?  İstihare namazında yeşil ağaç görmek

Yorum: İstihare rüyasında evlilik teklifi almak

arifselim
Merhaba. Görmüş olduğun rüyan hayırlıdır lakin asıl manası senin kalbinin neye meylettiğine bakarak anlayabilirsin. İstihare için esas olanda budur yani insanın içine gelen hissi, isteği ona o konuda işaret olarak kabul edilir. Şayet için rahat etmemiş ise istihareyi tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yol çalışması görmek

Evlenme kararı iştihare

Bu kategoride yer alan İstiharede fotoğraf çektirmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında evlilik teklifi almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.