Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:34
missa5
Abone

Gusülden sonra parmakta siyah nokta görmek

Gusülden sonra parmakta siyah nokta görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm gusül aldim çıktım namazımı kıldım namazdan sonra dua ederken ayak baş parmağımın altinda siyah nokta gördüm ama derinin altinda gibiydi. Neyse icim rahat etmedi igneyle kazidim cikarmaya calistim ama çıkartamadım. Sanirim deri siyahlasmis bilmiyorum. Ve şuan çok fena kaniyo içim rahat değil napicam bide çok vesveseliyim. Sabunla yikadim tekrar iyice ovdum ama yok çıkmıyo deriyi kazidim resmen. Napmam lazim

Okudunuz mu?  Soğan kabuğunun cinlerin parası olduğu ve ateşte yakmanın da cinlerin çarpmasına yol açar mı

Yorum: Gusülden sonra parmakta siyah nokta görmek

Şem’a
Bu şüpheciliktir yani vesvese.
Gusül almışsınız ve gusül geçerlidir sadece içiniz rahat etmiyor hepsi bu

Bu kategoride yer alan Yemin ederim ki şunu bir hafta yapmayacağım dedim bu yemin sayılır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülden sonra parmakta siyah nokta görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.