Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölü birini diri görmek

Rüyada ölü birini diri görmek

Üyexx
Selamün Aleyküm ben rüyamda otobüsle gidiyordum ve bir tanıdığımızı gördüm ölmüştü o diri gördüm ama hemen yüzümü sakladım sonra muavin almıyoruz dedi o da sinirlendi indi bize baya kötülüğü olmuştu ben gene sabah kalkıp dua ettim sizce azapmı çekiyor ne yapmalıyım gene vicdanım el vermiyor.


Yorum: Rüyada ölü birini diri görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya geçmişten kalan bazı kapanmayan şeylerin varlığına alamet eder. Dediğin gibi ona dua etmen ve eğer hak varsa helal etmeniz güzel olur. Allah affedene fazlasıyla ikram eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ruyada ölmüş birini gormek

Kayıtsız Üye
Babannem 40 gün önce vefat etti rüyamda babam babannemi bahçemizde gömüyordu ben eve çıktığımda babannem kanepede yatmıştı fakat mezarının bahçede olduğunu biliyorum ve bahçeye gitmeye korkuyorum sonra babannemin gözlerini açtığını ve hareket ettiğini gördüm amma yinede bahçede gömülü olduğunu zannediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada özürlü çocuk görmek

Ben rüyada 40 gündür ölen babannemi gördüm babam onu bahçemize gömüyordu sonra eve geçtiğimde kanepede yatmıştı fakat mezarınında bahçede olduğunu biliyorum rüyada korkmuştum içimden bahçeye nasıl düşeceğimi düşünüyordum sonra babannemin hareket ettiğini gördüm ve anneme söyledim o anda uyandım


Yorum: Rüyada ölü birini diri görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya sahibi için kimse tarafından bilinmesini istemediği bazı sırlarının olduğu anlamındadır. Diğer yorumu ise, onu özlediğine ve bol bol dua edilmesi gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben rüyamda bir ay önce ölen kayın pederimi dirildigini gördüm gözleri kıpkırmızı kanlanmiş melek leri gördüm dedi ve komutan ayaklarima vurdu bunlar o yola gitmedi dedi yorumlar saniz sevinirim Allah razı olsun selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Rüyada ölmemiş babasının mezarını görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu tür rüyalar mutlaka kişiye özel olarak tabir edilmelidir. Yoksa yorumlansa da pek bir anlamı olmaz. Ancak ona dua edin, kabrini ziyaret edin ve imkanınız olursa ruhuna olmak üzere sadakalar dağıtın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mhmmd90
Vefat eden yakınımı rüyamda gördüm bizim kahve var gece oraya gidiyorum Bakıyorum orda oturuyorlar kardeşiyle vefat etmeden önce yanında olan kardeşiyle karşıda yanlarına gidiyorum vefat eden yakınım beni baya öpüyo birde gözlerinin altı mor hani insan dayak yerde morarır ya aynı onun gibi?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş sevgiliyi görmek

arifselim
Vefat etmiş olan birisini bu şekilde diri görmek hem olumlu hemde olumsuz manaları vardır. Bir görüşe göre işiteceği sevinçli ve iyi bir habere, ailevi sorunları varsa bunların düzelmesine işaret eder. Ayrıca bazende üzücü haberler almak olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen kızımı gördüm. Evimize gelmiş yasiyormus. Ben onu görünce çok seviniyorum ve sarılıyorum. O bana kizmaya başlıyor. Anne neden hep uzgunsun sen diyor. Gözlerimi neden jiletle ciziyorsun diyor. Başka bır odaya gidip yanımdan ayrılmak istiyor. Babası yaptığını görünce dur ben seni uyuturum kızım diyor kucağına alıp sallıyor bende süt getiriyorum içiyor. Tam uyumak üzere gözleri kapanıyor babası yatağına goturecekken ben gitmesini istemiyorum oyun oynayalım diyorum. Sonra oyun oynadık mutlu oldu.
Rüyamda çok etkilendim ben ona nasıl zarar verebilirim ki bana kızdı. Yorumlarsaniz içim rahatlayacak biraz olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş annemi gördüm

arifselim
Allah size şefaatçi eylesin. Bu rüyanın en makbul olan anlamı onu çok özlediğinin işaretidir. Diğer ayrıntılarda kötü bir anlam yoktur. Eğer vefatından dolayı isyan etmişsen veya kabir başında sesli bir şekilde ağlıyorsan bunu yapmamalısın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba cevaplarsaniz çok sevinirim.ben ölmüş kaynımı evimizin bahçesinin ortadinda sandalyede bacak bacak ustune atmiş olarak gördüm.herhangi bir sevincli veya uzuntulu bir hali yoktu.konusmadan oturuyodu.daha sonra yolda iki araba belirdi 2 kadin indi biri esmer biri sarisin.çanta hakkinda konusmaya başladılar.kaynim halen tepki vermeden konusmadan oturuyodu.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek neye işarettir

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Böyle bir rüyayı çok genel ifadelerle yorumlayabiliriz anca o zamanda isabetli bir yorum olmayabilir. En doğrusu size tavsiye Allah’a havale ederek hayırlısını dileyin bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bir yıl önce annemi kaybettim iki gün izinli evine göndermişler iki gün aramızda yaşadı kendi halinde oturdu kalktı dolaştı yattı ancak bizim konuşmalarına hiç katılmadı yemek yemedi sadece yaşadı ve gitti aynı rüyayı 10 gün sonra yine gördüm


Tohat
Olumsuz içeriğe ve tabire sahip olmayan bir rüya. Farklı şekillerde yorumları olan bu rüyanızın kaybettiğiniz kişilerin sizlerden dua beklediğini ya da uzakta olup hasret duyduğunuz kişilerle yakınlaşacağınızı veya arayıp sorarak ilişkileri sıcak tutmanız gerektiği şeklinde tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun kaçırıldığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölü amcamı tabutta iken diriltiyorduk. Yanımda akrabalar vardı ama kimler hatırlamıyorum. Bir şeyler konuşuyordu, özellikle benimle konuşup bana bakıyordu. Neden sadece bana bakıyorsun diye de sormuştum. Sonra tekrar öldürdük ve tabutu kapattık. İnternette az çok araştırdım ama size de sormak istedim. Gerçek yorumu nedir bunun?


arifselim
Rüya sahibinin bir hata bilerek ve isteyerek aynı hataya tekrar düşeceğine, kararsız kalacağına, belirsizlikler yaşayacağına ve ikilimler içinde olacağına tabir edilir. Tabiki daha isabetli bir yorum için sana ve durumuna bakılarak tabir edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Benim gerçek hayata dayımın oğlu vefat etti. Rüyamda dayım olduğu vefat etmişti fakat bize diyoardı ölmemiş yaşıyor ve ben ablama onu arıyordum bir yolun kenarında duruyordum ve araba geçti içimden onu gördük gerçek gibiydi oda bizi görünce çok şaşırdı bizde ağlamaya basladïk ve ablam diyordu ki ben biliyordum o ölmedi diye sizce ne olabilir

Okudunuz mu?  Rüyada ölen bir kimseyi diri diri mezara gömmek ne anlama gelir ?

Tohat
Hayatınızda bazı şeylerin durağan gittiğini ve bundan sonra canlanarak gelişim göstereceğine delalet eder. İş ve aile hayatında umduğunuzu bulacak, elinizdeki veya sonradan gerçekleştireceğiniz işlerinizin yoluna gireceğini gösterir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


ANNEM
Rüyamda annem, 2009 yılında kalp krizinden kendinden küçük erkek kardeşini kayıp etti. bir tek kardeşi idi, kendi ailesinden büyüklerinden herkes ahiret’e göç etti,’ Rabbim sağlık versin hayırlı ömür versin bir tek Annem hayatta. ve elbette çok üzgün bu durumdan. Rüyasında kardeşinin sesini duymuş, kimseyi görmemiş, diyormuş ki kardeşi
" Kızım….. (ismiyle hitap etmiş, ismin bir önemi var mı ? bilemiyorum)
kızım(isim) beni öldürecek!
(kızı evin en küçük kızı ve 29 yaş civarında, evli)

Okudunuz mu?  Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir

Acaba bu ne anlama gelebilir…? HAYIRLISI ile yorumlar mısınız?
Annem yeğenlerinin hepsini (4 tane )çok seviyor , ama karşılık yok onlardan,
hatta baya aralarında sorunlar var
akraba evliliğinden dolayı "hala ve dayı
çocukları" arasında evlilik bağı be ve ayrılık var annem arada

biri evladı biri yeğeni ve evlilikleri ayrılıkla sonuçlu şuan. yeğenler herkese düşman
yorumlar mısınız sevinirim
Allah razı olsun


Tohat
Rüya sahibinin geçirmekte olduğu bu zorlu günlerin son bularak olumsuzlukları geride bırakacağına ve istediği, dilekte bulunduğu güzel günlerin yaşanacağına, sorunların hallolup düzenli ve sağlıklı ilişkilerin sürdürülmesine çalışılacağına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölümden korkmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Görümcem yeni vefat etti 87 yaşında. Rüyamda kayınpederim namaz kılıyor görümcemde Yanında 14-15 yaşlarında genç bir kız olarak ve saçları simsiyah saçlarını kesmiş kayınpederim ona saçlarını neden kestirdin kızım diyor o da ona baba saçlarımı tarayamıyordum ondan kestirdim diyor. Sonra bana görümcem kendi kızları için kızlarının ismini söyleyerek onlar bişeye ağlıyorlar ama neye ağlıyorlar bana bir öğrenip gel diyor bu rüyayı gömüldüğü günün akşamında gördüm.. şimdiden Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Seninle alakalı olan bu rüyanda enerji toplaman, deşarj olman için bir şeyin vesile olacağı sıkıntılarını hafifleyecek ve olumsuzlukları geride bırakacaksın. Bunu da kendi düşüncelerini süzgeçten geçirerek sana sıkıntı verenleri unutup umursamamakla yapabileceğine delalettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

Ruyada deve görmek, Rüyada ölmüş birini diri görmek başkasının ev aldığını görmek, Rüyada ölmüş olan kaynımın yaşadığını duymak

Bu kategoride yer alan Rüyada ölü balık görmek ne demektir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölü birini diri görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.