Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:35
missa5
Abone

Takıntı hastalığı için ne yapabilirim

Takıntı hastalığı için ne yapabilirim

Kayıtsız Üye
Bende takinti hastaligi var beni sarsan uzen seylere çok kafa takiyorum çok kurcaliyorum boyle oluncada ne hayattan tad aliyorum ne doğru karae veriyorum ne de mutluyum bazen dini konulardada takiyorum bosver dusunme diyemiyorum napmam gerekir dua var midir?

Okudunuz mu?  Kardeşlik ile ilgili hutbe

Yorum: Takıntı hastalığı için ne yapabilirim

#UguR
Olan takıntınızı tekrar etmezseniz daha hiç yapmazsınız. Mesela şeytan namazda size vesvese verdi diyelim namazı yanlış mı kıldım gibi sorular sordun kendine bu vesveseyi aldırmazsan şeytan bırakacaktır bunu. Bir takıntıyıda tekrarlamazsanız bırakırsınız.


Yorum: Takıntı hastalığı için ne yapabilirim

Acizanekul
Peki takıntıya aldirmazsak ya namazı cidden yanlis kildi isek ya da namazı bozan bir sey yapti isek
Bana en çok taharet konusunda geliyor bir de tuvalette acaba üzerime sicradi mi diye bazen sicradi gibi hissediyorum sicrama imkani olmayan bölgelerime bile.Sanki uzerimde pislikle namaz kılıyorum bosa namaz kılıyorum Allah’ın huzuruna amelsiz cikacakmisim gibi dusunceler geliyor napmaliyim

Okudunuz mu?  Mezar taşına ne yazılır

Yorum: Takıntı hastalığı için ne yapabilirim

#UguR
Namazı kıldıktan sonra gelen vesveseleri aldırmayın. Namazı bozan şeyleri araştırabilirsiniz. Tuvaletinizi oturarak yaptığınızda idrar sıçramaz sıçrarsa da sıçrayan yeri yıkarsınız.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,

Bir sorum olacak. Afedersiniz otururakan tuvaletimizi yaptiktan sonra o yerleri ıslak bez ile silmek konusunda fikriniz nedir?

Okudunuz mu?  Selati tefriciye duası nasıl okunur

Hayirli geceler.


Şem’a
Makadı ıslak bezle silmek doğru değildir, kuru bir şey ile siliniz ve sonrasında yıkayınız


Namazda takıntı

Bu kategoride yer alan SallAllahu aleyhi ve sellem ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Takıntı hastalığı için ne yapabilirim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.