Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada diş düşmesi görmek

Rüyada diş düşmesi görmek

user55
selamın aleykum rüyamda tam hatırlamıyorum ama ön 2 dişimden sağmı solmu hatırlamıyorum ama birinin sallandığını gördüm elimi attım diş elimde kaldı sağlam ve güzel bir dişti ardından yeni dişin cıkmaya başladığını gördüm bide bir yakın tanıdığım kişiyle kavga ettiğimi gördüm ne anlama geliyor


Yorum: Rüyada diş düşmesi görmek

arifselim
Aleykum selam. En doğru yorum aslında kişiye göre yapılan yorumdur. Bu şekilde görülen rüya ise hayırla yorumlanır. Bu rüya sıkıntılardan ve borçlardan kurtulmaya, uzun ömre ve sahip olunan sağlığa yorumlanır. Kavga etmek ise tersi ile tabir edilir. Dargınlıkların bitmesine ve kavga edenler arasında sevginin çoğalmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dantel görmek (İmam Nablusi)

Diş düşmesi

hmmtozpembe
Rüyamda yakın bir arkadaşımın üst ön dişlerinin olmadığını gördüm anlamını merak ediyorum,önceki gün yine aynı arkadaşımı normal bir şekilde arkadaşlarıyla görmüştüm


Yorum: Rüyada diş düşmesi görmek

arifselim
Rüyada görülen ön dişler o kimse için öncelikle yakınlarından başlamak üzere hoş geçinmesine işaret eder. Bu dişlerin olmaması ise bazı kimselerle tartışma ve sorun yaşaması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dolunay görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda üst sol azı dislerimin 3 tanesini düştüğünü gördüm en sondaki sallaniyodu onu çıkarmaya çalışırken 3 ü birden avucuna geldi hiç kanamadi acaba manasi nedir


arifselim
Bu rüyanın em açık yorumu sorun ve sıkıntı anlamına gelir. İşlerinde, çevresinde çeşitli alanlarda bu sıkıntılar olabilir. Daha çok işlerin ters gitmesi gibi maddi açıdan değerlendirilmiştir. Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada deniz görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda alt dişlerimden sağ tarafta olan bir dişimin düşüp elimde kaldığını gördüm düşen dişin yerine peçete ile baskı uyguluyordum kanama durması için ama o peçete parçasına kan gelmiyordu silik silik çok az nokta şeklinde iz çıkıyordu ama diş düşünce dişin çıktığı yerde koyu bir renkte kan görülüyordu

Okudunuz mu?  Rüyada Dağ yolu Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için, üzgün olmaya, olumsuzluklar yaşamaya, içine kapanmaya ve sıkıntılar içine girmeye tabir edilir. Bu şekilde dişin düşmesi olumlu değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Üst çenede bulunan lateral kesici dişim dokununca düştü ve acısız, kanamadan düştü.Sonra üst en arka dişimde sigara lekesi gördüm.Rüyam bu şekildeydi.
Normal hayatta ise maddi sıkıntılarım var zor günler yaşıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Doğurmak,Doğmak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyan senin hayatta yaşadıklarının bir işaretidir. Her rüyadan çok özel bir mana ve yorum çıkarılmaz. Diş düşmesinin genel bir anlamı sıkıntı ve sorunlar manasındadır. Allah’tan hayırlısını dile ve ona havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda alt disimin acidigini gördüm elilme dokundugumda koptu elimde kaldi o sirada yeni eve tasiniyordum sonea ise aynaya bakdigimda iki tane disimin olmadigini gördüm ve sanki onlar orada fazlaymis gibi geldi yani bos yer yokdu

Okudunuz mu?  Rüyada Deri görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Dişin kopması ve düşmesi iyi değildir. Bu rüya genellikle ailede veya anne tarafından bazı üzücü haberler almaya işaret eder. Alt dişler anne tarafı ile ilgili olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda alt ön iki dişim düştüğünü fark ettim şiddetli bı ağrıyla ve evimde kalabalık bir misafir var kan yoktu ağzımdan bişey çekiyorum ne olduğunu bilmiyorum kopartamadim ama sonrada konuşma borum falan dır diye vazgeçtim çekmekten evliyim iki çocuğum var alt ön dış beni ve çocuklarımı temsil ediyormuş galiba rabbim hayırlara çıkarsın inşaAllah hala rüyanın etkisindeyim😞

Okudunuz mu?  Rüyada Dede görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Eğer düşen dişler çürük ise çok hayırlıdır. Ama çürük değilse bu iyi olarak yorumlanmaz. Bu rüya çocuklarını temsil etmez. Ancak üzücü şeylerle karşılacağına ve moralinin bozulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


yuxuda dis dusmek gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada deniz içinden tatlı su kaynaması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada diş düşmesi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.