Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çirkin kız cocuğu görmek

Rüyada çirkin kız cocuğu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda birilerinin kucağında 1-2 yaşlarında bir kız cocuğu var ne kadar cirkin diyorum kafamı sağa doğru cevirince arkadaşımla eşini görüyorum cocuk onlarınmış masada oturuyorlar yanlarına gidiyorum cirkin ama diyorum hiç bişey demiyor onlarda rüyamın manası nedir aceba ?

Okudunuz mu?  Rüyada Cin Musallat Olması

Yorum: Rüyada çirkin kız cocuğu görmek

arifselim
Rüyada görülen kız çocuğu ne kadar güzel olursa o rüya o kadar makbul ve kadar güzel işaretleri olan bir rüyadır. Kız çocuğunun çirkin olması da tersi olarak sıkıntılara ve olumsuzluklar yaşanmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ciğerci görmek (İmam Nablusi)

rüyada cirkin kiz bebek, rüyada çirkin kız bebek görmek, rüyada cirkin kiz

Bu kategoride yer alan Rüyada çocuğun altını temizlemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çirkin kız cocuğu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.