Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada platonik olduğun kişiyi görmek

Rüyada platonik olduğun kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda böyle piknik gibi bir yere gidiyomuşuz ama kalmalı tabi, sonra herkes yerleşiyor felan, sonra bir bakıyoruz platonik olduğum kişi ve arkadaşları geliyor ama sevgilisi de yanında (şuan hala sevgililer mi bilmiyorum) ben arkadaşıma diyorum ki dilara berk dilaraaaa, diye söylüyordum, sonra dilara biriyle bir yere gidiyodu, buse ben rabia vardı, buse bana diyordu ki gel, yok ya gelemem şimdi görüp moralimi bozamam diyodum, sonra buse bana salak mısın diyordu, bende of tamam ya diyordum ama onların önünden basım dik geçmeye çalışıyordum, sonra buseler koşmaya başlayınca koşmak istedim, saçlarımın böyle sallandığını gördüm güzel gözüküyordu saçım topluydu, sonra neyse kostüm bende ileri gittim, sonra yavaş yavaş geri döndük ilk yerimize, sonra benim sevdiğim kişiyle bir isim çıkmış, onların evine gidiyoruz ama ben bişi konuşmuyorum tabi, odasında bir şey arıyor o platonik olduğum kişi, sonra sevdiğim kişinin evinde sözde benim postaladığım verdiğim eşyaları sakladığını görüyorum, ama ben normalde benim gönderdiğim şeylerin benden olduğunu benden geldiğini bilmediğini sanıyordum ama biliyomuş, iskambil kağıtlarının üstüne yazı yazıp yollamışım bir kez onu gösteriyorum sevdiğim kişiye, bakıp gülümsüyor, sonra bir telefon geliyor akraba bize fingirdeşmeniz bittiyse gelin diyor sinirlenip bağırıyorum kapıyorum, çünkü öyle bir olay yok, sonra yeşil kağıtlarda vardı onun odasında, onun annesi beni çok sevip beni yanaklarımdan öpüyordu, sonra onunla bir mağazaya gidiyoruz hem ona hem arkadaşlarıma bir hediye almak istiyorum kutular vardı onlara bakıyorum 3 tanesine param yetmiyor , sonra bende sadece sevdiğime defter almak istiyorum defterin lastiği kopuyor, elimde 5 tl var yetmiyor param, sevdiğim kasiyere diyor ki ben 25 tl tam para vericem sana (aslında 29 tl tuttu) o da bana 5 tl verecek kabul mu yoksa almam diyodu, kadın kabul ediyordu çıkıyorduk tekrar eve dönüyoduk bakıyorum bu sefer annemde orada sevdiğimin kardeşiyle yatmış oynuyor çocuk 3 yasında beyaz tulumluydu annem çocuğu öpüyor, sonra sevdiğimle o alana geri dönmek için çıktık bisiklet sürdü bende arka koltuğundaydım oturduk o alana gidiyorduk ,biri gördü ooooo dedi sevdiğim kişiye sonra uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Proje Hazırlamak/Yapmak

Yorum: Rüyada platonik olduğun kişiyi görmek

arifselim
Platonik aşık olan kimselerin bu tarz görmüş oldukları rüyaların özel bir manası olmaz. Çünkü insanın yoğun duygusal bir dönemde yaşadığı şeyleri rüyasında görmesi çok normal bir durumdur. Bu tür rüyaları Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Petrol Görmek (imam nablusi)

Rüya tabiri

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben rüyamda belli bir zaman platonik olarak sevdiğim kişiyi gördüm. Düğünündeydim, başkasıyla evleniyordu. Ben de ağlıyordum. Bu rüyayı görmeden, evvelinde "Allah’ım bana bir işaret gönder o kişiyle ilgili" diye dua etmiştim. Sonra bu rüyayı gördüm. Manası nedir acaba?


Yorum: Rüyada platonik olduğun kişiyi görmek

arifselim
Merhaba. Öncelikle bu tür durumlar yaşayanlar bilinçaltı şeklinde görürler ve bunların tabiri de olmaz. Bir yoruma göre ise yeni başlangıçlara ve sıkıntılarından kurtulmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Uzun zamandır gördüğüm bir çocuk var ve ondan hoşlanıyorum rüyamda çocukla karşılaştığımı gördüm otobüste karşılaştık otobüsten indik ben bir yere yemek yemeye girdim oda arkadaşıyla beraber geldi arkadaşı bişeyler ima etmeye başladı hoşlandığım çocukta buda herkes herkesi seviyo sanıyo gibi bişey söyledi sonra bende orda ona seni seviyorum deyip yüzümü kapattım çocuk şaşırdı yüzümü açmaya çalıştı bende git git bakma falan diyerek çocuğu yolladım daha önce de bu çocuğun parmağıma yüzük taktığını görmüştüm

Okudunuz mu?  Rüyada peygamberimizin evimize gelmesi

arifselim
Bu rüyan eskiden kalan izlerin hala kapanmadığına, o kişiyi unutmadığına veya bilinçaltına yerleşen düşüncelerinden kaynakladığından dolayı görülmüş olabilir. Ayrıca bir tabir yapamayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm gerçekte platonik olarak sevdiğim ailecek tanıdığımız biri rüya da karısına kızgın ama bunu sözle hareketle değilde gözleriyle ifade ediyor ama gözünden ateş çıkıyor adeta ikisinde huzursuz ve ben çocuklarını kucağımda seviyorum diyerek bir taraftan mutlu ben çocukla birlikte duş alıyorum kucağımda ve kadın bana napıyorsunuz diye sesleniyor ve benim sevdiğim adam eşine yine aynı şekilde kızgın gözle bakıp sen karışma der gibi bakıyor daha sonra ben onları dayımın evinde yine görüyorum yorumlarsanız sevinirim hakkınızı helal edin uzun oldu hayırlı geceler

Okudunuz mu?  Rüyada parmak parmaklar işaret baş parmak ucu görmek

arifselim
Aleykum selam. Gerçekte platonik sevgililer insanın hem hayal hemde rüya alemine yansır. Bu süreçlerde sık sık rüya görmek mümkün olabildiği gibi bu rüyaların anlamları da yorumları da olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm .Ben yaklaşık bir senedir bir çocuğa platonik aşığım onunla şu ana kadar hiç konuşmadım göz göze geldiğimizde hemen kafamı falan çevirirdim artık şuan hiç görmüyorum zaten Dershanede görmüştüm dershane de bitince onu da hiç görmüyorum neyse bugün rüyamda onu gördüm Spor salonu gibi bir yerdeyiz onun sınıfındaki arkadaşları hepsi oturuyor minder gibi şeylerin üzerinde en son ben girdim sınıfa onların arkadaşlarının karşısında benim erkek kardeşim oturuyor ben çok utanıyorum işte onları görünce gerçekte de öyle onların sınıfına girince çok utanıyorum kardeşimde onların karşısında oturuyor bana işte gel bunla oyna falan diyor bundan sonra ne olduğunu çok hatırlamıyorum ama o çocuk benim yanıma geliyor böyle havalı havalı ama işte diyor ki senin yanakların sanki daha tombuldu diyor ve yanağıma dokunuyor benimde hoşuma gidiyor ama belli etmiyorum ve yüzüm kıpkırmızı oluyor ben elimde telefonda google de arama butonuna şirin baba yazıyorum ve telefonu yanağıma koyuyorum güya yanağımın şişkinliği artacakmış diye sonra ben işte ona bak şimdi düzeldi falan diyorum bu kadardı bu arada eklemek istiyorum onu sürekli düşünüyorum belki de bu yüzden rüyama girmiştir diye düşünüyorum ama mutlaka başka bir şey de vardır cevap verirseniz çok mutlu olurum

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber efendimizi ve sahabelerini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın bilinç altı olma olasılığı elbetteki vardır fakat bir işaret mi yoksa bilinç altı mi bunu Allah’tan daha iyi kimse bilemez. Şayet bilinç altı değilse o zaman bu rüyanın yorumu birbirinizi çok sevip değer verecek iyi ve kötü günde yan yana olup sırt sırta vereceğiniz bir kimsenin olabileceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Pilav Görmek (imam nablusi)

Yusuf299
3 Gün arka arkaya platonik olduğum kızı gördüm.

1. Rüyam : Rüyamda lişeme gidiyorum sağ tarafıma baktım bir park var mavi telleri var içinde basketbol oynayan çocuklar vardı okulun kapısından içeri girdim, ve eski sınıf arkadaşlarım vardı doğukan üzerinde garip bir kıyafet vardı siyah ve pembeydi, pembe olan kısmı dizliğiydi ben okulun bahçesinin ortasına doğru yürüyordum ve kızlar sıraya girmişti oyun oynuyolarda sanırım platonik olduğum kızın ve en yakın arkadaşı da o sıradaydı elden ele mavi topu gezdiriyorlardı, top en sondakine gelince sıranın en başındakini atıyordu, ben birine yardım etmek için yere eğildim o sıra platonik olduğum kızın en yakın arkadaşı da vardı doğukana bağırıyordu ve dizliğini koparmıştı, Bende o kızın ağzına bakıyordum dişleri biraz siyahlık vardı.

2. Rüyamı tam hatırlamıyorum.

3. Rüyam : Lisemde En üst kata çıkıyordum merdivenleri tam bitirdim sevgililer vardı gülüyorlardı, sağ tarafıma baktım platonik olduğum kızı gördüm göz göze geldik bir birimize baktım, içimden aşkım dedim sonra bu beni görünce geriye döndü ve hızlı hızlı adımlar atıyordu bende hemen peşine takıldım boyu olduğundan biraz daha uzundu, bir kalabalığın içine girdi ben girmedim o kalabalıktan çıkar sandım ben tekrar düz yürümeye devam ettim ve 2 kişinin omzuna birden çarptım fakat bunların yüzlerini görmedim, ve yoluma devam ettim.

Okudunuz mu?  Rüyada peşinde erkek görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüyalarının her ikisi aynı mesajı içeriyor. Genel olarak rüyalarda göze çarpan bir unsur olur ve buna göre yorumu olur. Rüyalarında ise hoşlandığım kızı görmüş olman ileride kalpten güzel hisler besleyip birlikte hoş vakit geçirebileceğin birinin varlığına işaret eder. Rüyalarına bu açıdan bakıldığında niyet ve dualarının kabul olacağını gösterir. Doğrusunu yalnız Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eskiden başta platonik olmayan sonra platonikmiş gibi gözüken aşık olduğum ama ikimizinde bazı sebeplerden birlikte olamadığım adamı gördüm şuanki evli olduğu kadını değilde başka bir kadınla evliydi hamileydi kadın.bana zarzor bakiodu üzüntülü eskiden aşık olduğum sonra basının üstünde bir duvarda resmi varmış daha genç bulunduğumuz yer hastanemi açılmıymış ne ben bir eski fotosuna bir ona bakıyom hala yakışıklı ama eski hali daha iyi oda yaslandım 2009 yılındaki halim daha iyi o zamana dönmek isterdim özaman olsaydı şimdi daha çok farklı olabilirdi dedi şimdi bu rüyanın yorumu ne acaba

Okudunuz mu?  Rüyada portakal görmek

Tohat
Hayırlı günler. İki şekilde yorumlanmaktadır. Bilinçaltının her şeyi biriktirip saklaması gibi bir özelliğe sahip olmasından dolayı eskileri unutamayıp hatra gelmesi, bazı durumlara olan özlem olabileceği gibi, bu kimseden herhangi bir konu ile ilgili alacağın habere de işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba 🙂
22 yasında bekar bir genç kızım.
Rüyamda platonik sevdiğim çocuğu gördüm.bir yerde yatıyordu ben de karşısında bir yerde yatıyor ve onu seyrediyordum.ablam da oradaydı ve bizi izliyor gibiydi.
Sonra çocuk beni fark edip oradan kalktı ve başka bir odaya gidip yattı.Ben hiçbir şey söylemeden yine onun gittiği yere gidip karşısındaki koltuğa uzanıp üstümü örttüm ve örtünün altından onu seyretmeye başladım.O yine hiç bir şey söylemeden başka bir yere gitti yani yanımdan gitti.sanki benden kaçıyor gibiydi.onu seyrettiğimi biliyor ve bundan kaçmaya çalışıyordu sanki.Bense o odadan çıkmış olsa da bir heyecan duyuyordum içimde.ama bu heyecan kısa sürdü.bir anda garip bir huzursuzluk kapladı içimi, üzüldüğümü fark ettim. sonra da uyandım.
Teşekkürler şimdiden 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizin gölgesini görmek

Tohat
Merhabalar. Karşılıksız bir durum söz konusuysa kimin olduğu belli olmaksızın etrafından biri ile yapacağın atışma ve tartışmaya yönelik olan bir rüyadır. Her ne kadar sevdiğin kişiyi görmüşsen de tabiri farklı durumlara işaret etmektedir. Yine de en iyisini bilen Allah’tır.


bykaraer
Selamün Aleyküm . ben bundan yaklaşık 1-2 sene önce platonik sevdiğim kıza benzeyen küçük bir kız çocuğu ve bir de yanında bana benzeyen bir erkek çocuğu gördüm . seksek oynuyorlardı bende onları izliyordum ( kız çocuğu erkek çocuktan büyük görünüyordu ) . sonra yanımda biri belirdi kafamı sola çevirip baktığımda da sevdiğim kız yanımda beliri verdi .sonra bana bakıp güldü bende ona bakıp güldüm . sonra uyandım rüyamın tabiri nedir acaba ?

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizin kılıcını görmek

bundan yaklaşık 1-2 sene önce platonik aşık olduğum kıza benzeyen bir kız çocuğu gördüm ve bir de yanında erkek çoçuğu vardı oyun oynuyorlardı . bende onları izliyordum . sonra sol tarafıma sevdiğim kız geldi bana bakıp güldü bende ona bakıp güldüm. o an kendimi çok mutlu ve huzurlu hissettim . rüyamın yorumu nedir acaba ?


Tohat
Ve aleyküm selam. Görülen rüya kişinin maziye olan özlemi ve maziyi sık sık hatırlaması veya zamanında ilgi duyulan kimseyi zaman zaman da olsa hatta getirmesiyle ilgili olabilir. Aynı zamanda kişiyle alakalı olarak haber almak da rüyanın yorumlarından kabuk edilmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada platonik aşık olduğun kişiyi görmek, rüyada platonik sevdiğini görmek, platonik

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada platonik olduğun kişiyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.