Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeni bir eve taşınmak

Rüyada yeni bir eve taşınmak

gülüs
merhaba etkisinde kaldığım rüyam var yorumlayabilirmisiniz
1)Bir binanın en üst katına taşınmışım evi temizliyoruz oda içinden oda çıkıyor annemle birlikte arka odaya gidiyoruz buradada oda varmış diye kapıyı açtığımızda kara böcekler kaynıyor yerler kara fatma diyede söyluyorlar
2)yine aynı rüya binanın en üst katına taşınmışım evin eşyalarını yerleştiriyorum arka taraflardan odalar cıkıyor 2 uzun balkon
3)bu kez yeni yapılan bir inşaaatın en üst katında alt daireler sadce kolon benim dairem bitmiş karşı daireyi yapıyorlar üstü temiz pak insanlar yeter yoruldunuz gelin birşeyler yiyin cay için dinlenin diyorum biz acıkmaz yorulmayız diyorlar içinden pembe elbiseli bir kız geliyor koluma girip binanın etrafında beni ucuruyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi)

evim var ev takıntım yok bir sıkıntımda yok çok şükür neden hep benzer rüyalar görüyorum etkilenmeye başladım rüyalarımdan


Yorum: Rüyada yeni bir eve taşınmak

arifselim
Merhabalar. Bu rüyalar evle ilgili değildir. Bu rüya kişinin çevresinde bulunan yani ona çok yakın olan bazı zararlı kimselere işaret eder. Ev, evin içi ve evin durumu insanın hayatını ve huzurunu yansıtır. En son yazdığın rüyan ise tüm bunların geride kalacağına ve eline geçecek olan fırsatları değerlendireceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yolları su bastığını görmek

Rüyada yeni ev görmek ve taşınmak

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda yeni eve tanışıyorduk eşimle beraber evi yerleştiriyorduk ev güzel tertemiz birazda büyük bir evdi özellikle halı serdigimizi ve perde taktigimizi gördüm ve bu rüyada özür dileyerek söylüyorm yeni evimzde eşimle cinsel yakınlaşmada bulunuyoruz. Ev kiralık mi kendimize mi ait onu bilmiyorum
Yorumlarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Zihin Gücüyle Eşya Hareket Ettirme

Yorum: Rüyada yeni bir eve taşınmak

Tohat
Merhaba. Evin temiz ve ferah olması sizin yeni başlangıçlar atacağınız ve bu başlangıçların hayatınıza neşe kaynağı getireceğine delalet ederken aile içinde huzur, neşe, muhabbet ve iyi geçimliliğin süreceğini gösterir. Tabiki de en doğrusunu Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil namaz takkesi görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda taşınmak için ev arıyorduk. Balkonlu bir ev bulduk. Ev sahibiyle görüşmek için eve girdik.İkinci katta beyaz kapıları olan,sarı ışıklı, duvarları sütlü kahve renginde,yerleri ahşap bir evdi.Evde kelebekler varmış. Evde yaşamak istiyorsak kelebeklere zarar vermeden onlarla birlikte yaşamalıymışız. Yanımdakiler kelebekten çekindiler. Bense biraz çekinerek ama onlara korkulacak bir şey olmadığını göstermek için kelebeğe yaklaştım. Kelebek ev sahibinin etrafında uçuşuyordu. Kelebek alnımın ortasına kondu ve uçup ev sahibinin alnına kondu. Kanatları açıkken göze benziyordu. Uzun kirpikleri olan mavi bir göze benziyordu. Kadının alnına konunca kadınin üçüncü gözü varmış gibi oldu. Eve bakarken yanımda 3 yaşındaki erkek yeğenim de vardı. Kelebekten bir o ve ben korkmuyorduk. Diğerleri korkuyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Yahudi Görmek (imam nablusi)

arifselim
Yeni bir ev bulmak ile kelebekleri görmek oldukça hayırla yorumlanır. Mutluluğun, yeni başlangıçların, sevgilerin ve ilgili görmenin güzel bir işaretidir Ayrıca bekar kimseler için evliliğe ve evliler için mutlu bir hayatın sürülmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapmak

Kayıtsız Üye
Bismillahirrahmanirrahim
Selamum aleyküm hocam ben evli bir çocuğum var rüyamda aynı oturduğumuz bir mahallede eve taşınıyoruz ev normal bir apartman fakat tuttuğumuz daire içi eşya dolu toz pislik dolu tavanları eski tahta ağaçtan yapılmış balkonu yıkık ve böcekler gezen bir ev elimi bir örümcek sokuyor ve soktuğu yer şişiyor aynı zamanda bir yanma hissi duydum parmağımla yüzüme dokunduğumda böcek zehirli olsa gerekki yüzümde ufak yanık oluşuyor eşimle bakıp doktora gitmemiz gerektiğini söylüyorz daha sonra evin pisliğini arındıramıyorm daha önce oturan bu sebepten dolayı taşındığını duyyorum eşimle o evden taşınmaya başka ev bulmaya karar veriyoruz o sıra uyandım hayır olur inşAllah hocam yorumlarsanz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatında yapacağın bir değişikliğe işaret eder. Çalışanlar için işini bırakıp farklı bir işe girmeye delalet eder. Bir şehirden başka bir şehre taşınma manasına geldiği gibi bir nedenden dolayı yolculuğa çıkmak anlamı da taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir tabi.

Bu kategoride yer alan Rüyada zina etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeni bir eve taşınmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.