Anasayfa
19 Ocak 2024, 6:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi

Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi

Kayıtsız Üye
Selâmün Aleyküm Hocam, rüyamda vefat etmiş bir tanıdığımn annesiyle bana haber gonderiyordu bana hazirlansn yakın zamnda yanımıza geleck diyordu ben bunu duyunca sevinçten bağırıyordm annem babam çok üzülüyorlardi bende üzülmeyin ben mutlu olacm orda diyordm


Yorum: Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya hayırlıdır ve uzun bir ömre delalet eder. Elbette ölümden her daim bir ders alınmalıdır bu önemlidir. Ancak rüyada ölüm genellikle hayırla tabir edilir ve ömrün uzun olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi

Kayıtsız Üye
Ruyamda 5 yasında elif adlı kuzenımı tırafık kazasında mefat ettı .4 ay oldu.dun gece rüyamda onu gördüm.cok guzeldı boyu uzamıstı.elıf bana dedıkı abla senı kurtaracam dedı.bende elıf sen cennettemısın dedım evet dedı.orda ne yapıyosun dedım.oyun oynuyorum çok güzel orası dedı.ruyamın yorumu nedır efendım

Okudunuz mu?  Rüyada ölmek üzere olan birini hastaneye götürmek

Yorum: Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi

arifselim
Tama anlaşılmıyor.. ama eğer bu kişi vefat etmişse hayırlı ve güzel bir rüyadır. Onu gerçekte de iyi bir durumda olması manasındadır. Ayrıca vefatın etkisinde kalmaktan dolayı görülmesi normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba. rüyada ölen kuzenini görmüş arkadaşım halini hatrını sormuş o da iyiyim ama biraz canım sıkılıyor yakında biri gelecek ama yanıma demiş tam o sırada rüya hala devam ederken telefonuna diğer kuzeninden cevapsız arama düşmüş. uyandığında ise öyle bir arama olmadığını görmüş. açıklar mısınız lütfen teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş Birinin Yerleri Yıkaması

arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Vefat eden kimse için hayırlı manadadır. Diğer kısımları ise kötü veya olumsuz bir manası olmasa da özel bir şekilde tabir edemiyoruz. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda vefat eden annemi gördüm.ve annem hastaymis 1 aylik omru kalmis .istanbula goturup brlki tedavisi var diye umutleniyorduk.sinra otogara gitmek için yola cikti .bende kosa kosa yanina gittim .sarildik birbirimize .anne sen iyi olacaksin diyordum. En kisa zamanda yanina gelecem srni ziyarete diye .bana diyordu etek giymenin zamani gelmedi mi diye .bende anne ben etek sevmiyorum diyordum

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunun evlendiğini görmek

Tohat
Annenizin vefatıyla büyük üzüntüye girmiş ve bunun tesirinden hala kurtulamadığınızın bir göstergesi olabilir. Ona olan özleminizin yansıması ve etkisidir. Allah rahmet etsin size de bol sabır versin inşAllah.


Lives
Dün gece rüyamda ölen dedem babannem ve emmimi gördüm bizim eve gelmişler oturma odasında oturuyoruz babennm 1 sene sonra seni alacam diyor gülerek bende ben hamileyim beni alma diğer ablami al diyorum yok o torpilli onu değil seni ve reyhani alacam diyor bende sen hep haksızlık yapardın ezelden beri hep ayirirdin diyom son zamanlar yapmadım diyor kalkıyorlar o arada korkup uyanıyorum aciklarmisiniz ruyami hayla etkisindeyim

Okudunuz mu?  Rüyada ölüm haberi almak

Tohat
Rüyada görülen ölüler hakkındaki tabir genel olarak özlem veya uzaktan gelebilecek bir habere, müjdeye, hayatını olumlu yönde etkileyecek bir gelişmeye delalet etmektedir. Gelecek hakkında ve ölüm ile ilgili verdikleri bilgiler geçersiz kabul edilmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Semiha
Selamün aleyküm ben rüyamda 3 ay önce ölen babamı gördüm ikimizde ağlayarak birbirimize sarılıyoruz ve ben ona ne olur bir mucize olsun geri dön baba diye ağlıyorum o arada babamda eninde sonunda hepimizin geleceği yer burası diye beni teselli ediyor ve zaten sende yakında buraya geleceksin diyor bende ne zaman diye soruyorum oda ya çeyrek geçe ya çeyrek kala diyor ve ben uyanıyorum tekrar uyuyorum bir daha rüya görüyorum ve rüyamda biraz önceki rüyamı eşime ve anneme anlatıyorum ve uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Öleceğinin Söylenmesi

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah rahmet etsin inşAllah. Babana olan özleminin rüyaya yansımış halidir. Diğer dünyaya hepimizin gideceği bilinen bir gerçektir ve bilinçaltımızda mevcuttur. Fakat ne zaman gideceğimizi bir tek Allah bilebilir ve bu konuda vefat edenler aracı olmamaktadır. İkinci rüyanda muhtemelen ilk rüyanın etkisiyle görmüşsün çünkü yoruma açık bir rüya değildir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş ablayı görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum dün gece babannemi rüyamda gördüm ve annesini de rüyamda gördüm ikisi de vefat etti ama rüyamda ikiside yaşıyordu sonra önce babannemin annesi vefat etmişti sonra babannem vefat etti ama rüyamda önce babannem vefat etti tam tersi oldu rüyamda sonra babannem bana yarın sende geleceksn dedi ne anlama geliyor açıklar mısınız?


Tohat
Ve aleyküm selam. Bunun gerçekliği yoktur. Sadece bir rüyadır. Yaşayanlar gibi vefat etmiş olanlar da yaşayanların geleceği hakkında bilgi sahibi değildir. Üzerinde durup düşünmen gerekmez. Hakkıyla bilen Allah’tır.


atanizm
Selamın aleyküm, dün gece rüyamda geçen sene vefat eden babaannemi gördüm yürüyorduk yanımızda bir kaç kişiyle beraber ve babaannemin birazdan öleceğini biliyordum sonra daha fazla dayanamayacağım ben deyip gitmek istiyorum, sonra babaannemi otururken görüyorum sonra ona sarılıp ağlayarak üzülme yakında bende geleceğim yanına diyorum, sizce bu ne anlama geliyor?

Okudunuz mu?  Rüyada ölü bebek görmek yorumu anlamı tabiri nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Allah rahmet eylesin inşAllah. Bu tür olayların gerçeklikle yakından ilintilidir. Gerçeğe yakın olduğundan rüyalarda görmemiz de olağandır. Tabir edilecek bir yani olmayan bu rüyanın yaşanılanlar ve düşünülenlerle görüntülü olduğu kabul edilir. Hakkıyla bilen elbetteki Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda kendimi önce düğümde görüyorum. Sonra bir anda cenazeye girmişim, ölen kişi erkek diyorlar yanına yaklaşıyorum kefenden dışarı elleri çıkmış ama ayağa benziyordu elleri sonra bir anda yüzü açıldı ve rahmetli annanemmış meğer. Üzerinde yeşil bir kazak vardı ve bir anda nefes alıp haraket etti. Gözlerini açmaya çalıştı içi kıpkiriziydi açamadı. Bana sırada sen varsın hazırlanmaya başla dedi. Ve gömüldü sonrasında ben de ağlamaya başladım eve gidip abdest alıp namaza başlamam gerek dedim. Ama çok ağladım rüyamda. Anlamı nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş annemi gördüm

Tohat
Merhabalar. Hem bu rüyanın tesiri ile hem de zamanının gelip geçtiğini düşünmen dolayısıyla manevi yönden eksikliklerini tamamlamak, ibadetlerini yerine getirmek, Allah’a layık bir kul olmak için çabalayıp nefsini bu konuda törpülemen gerektiği inancına varıp çabalayacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada otobüs görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm.ben oğlumu 12 yaşında kaybettim.20 yıl oldu. Zaman zaman mezarının başka yere nakledildiğini görüyorum ve çok üzülüyorum.uyandığımda da bu üzüntü devam ediyor. Bu gece de Edirnekapıda olduğunu gördüm.ben de onun kabrindeyim ve ona ben de gelicem inan diyorum.kabirde canlıydı.


Tohat
Ve aleyküm selam. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşAllah. Onu canlı olarak girmeniz yerinin güzel olduğuna, rahat ve huzur içinde uyuduğuna hatta bazı alimlerin görüşüne göre şehit olabilceğine delalet eder. Bir yerden başka yere nakl edilmesi ise bir yerden bir şekilde mal mülk elde etmenize işaret eder. Onun yanına gideceğinizi söylemeniz ona duyduğunuz hasretin yansımasıdır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek için dua

rüyada ölünün seni yanıma alıcam demesi, rüyada ölünün yanıma gel demesi, rüyada olmus birinin yanima geliceksin demesi

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş babayı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş birinin, yakın zamanda yanıma geleceksin demesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.