Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kafanın kanaması görmek

Rüyada kafanın kanaması görmek

hfs
merhaba hocam ben istihareye yattım birisi için hayırlı olacakmı diye rüyamda abdest alıyorum abdest alırken kafamı musluğa çarpıyorum kanamaya başladı ablam kanı durdurmak için beyaz sargı bezi ile baskı yaptı ve o esnada rüyaya yattığım kişiden mj geldi ablamda ben sana söylemedim aslında hayırlı idi ben 3 zeytin çekirdeği görmüştüm rüyamda diyor ve sargı bezini kafamdan hafif kaldırınca kan durmuş ve izi kalmıştı. benim için bu eş adayı hayırlımı değilmi anlayamadım

Okudunuz mu?  Rüyada Kaburga Kemiği görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada kafanın kanaması görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Doğrusu bu rüyan karmaşık yani çok açık bir manası yoktur. Bu rüyadan en doğru işaret ancak senin içine doğan hissine göre çıkarılabilir. Eğer için ferahlamış ve rahatlamışsa bu olumlu manasında yorumlanabilir. İçin daralmış ve sıkılmışsan bu olumsuz manadadır. Her iki histe yoksa o zaman istihareni tekrar yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'ın duayı kabul etmesi

rüyada kafanın kanaması

Bu kategoride yer alan İstiharede polis ve hamile görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kafanın kanaması görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.