Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğin insanın evleneceğini duymak

Rüyada sevdiğin insanın evleneceğini duymak

Kayıtsız Üye
SelMunaleykum öyle bir rüya gördüm ki çok etkilendim Yorumlarsaniz ALLAH razı olsun benim çok sevdiğim biri var ben bayanim rüyamda sevdiğim insan formalite icabı biriyle evleneceğini söylüyordu yarına kahroluyordum rüyamda yapma diyordum onunla yazisiyorduk hatta yuzyuze degildik uyandığımda ağlayacak gibiydim

Okudunuz mu?  Rüyada sınava yetişmeye çalışmak

Yorum: Rüyada sevdiğin insanın evleneceğini duymak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın tek bir yorumu olmaz. Bu aranızda sorunlar yaşayacağınıza işarettir. Ayrıca onu çok kıskanmaya ve bu konuda kafa yormak anlamında da yorumlanmıştır. Bazı yorumculara göre ise bu aradaki muhabbetin artması şeklinde yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan ve melek görmek

Sevdiğim çocuğun başkasıyla evleneceğini duymak

_hephic
Merhabalar. Ben rüyamda sevdiğim erkeğin başkasıyla evleneceğini duydum .Rüyamda kendisine sorduğumda böyle bir şey olmayacağını söylüyordu.Annem de bana onun ve kızın birbirlerine aşkla baktıklarını söylüyordu fakat annemin söylediği kız akrabalarımızdan evli olan bir kız . Ben akşam olduğunda evin damına çıkıp sevdiğim çocukla konuşmayı planlıyorum ve damda anneannemi görüyorum çamaşır seriyor bana söyleseydin telefonla konuşacağını diyor ve dama çıktığımda acayip bir rüzgar esiyor o rüzgar devam ediyor ve ben telefon konuşamadan balkona merdivenlere filan oturup orada konuşuyorum. En sonunda sevdiğim çocuk benim söylediğim bir söze sinirlenip o kızla gerçekten evleneceğini söylüyor.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini dargın görmek

Yorum: Rüyada sevdiğin insanın evleneceğini duymak

Tohat
Merhabalar. istemediğin olaylar ile karşılaşarak umutsuzluğa ve huzursuzluğa kapılabilirsin. Yaşadıklarının tesiri ile doğru adımlar vve kararlar vermekte güçlük çekebilirsin. Sakin kafa ile ve yakınlarından yardım alarak üstesinden gelebilirsin. Allah’a dayan ve dua et. Elbetteki en doğrusunu bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sobada ateş yakmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda sevdiğim bir çocuk vardı ama o beni sevmiyor ondan sonra annemle yemek yiyoruz annem bir anda diyor ki sevdiğim adı ramazan bu arada annem diyor ki ramazan evlenecekmiş ben anneme ne yapayım diyorum ama içimden de anne beni sevmiyor ne yapabilirim diyorum üzülüyorum açıklar mısınız bana bu rüyayı

Okudunuz mu?  Rüyada Sağmak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bugüne kadar dua edip olmasını arzuladığın hayırlı dualarının kabul olması ve muradına ermen olarak tabir edildiği gibi başka manalara da gelen rüyanın yorumunda sevdiğin kişinden haber almak veya karşılık bulmak olarak da tabir edilmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada sevgilinin annesini görmek

rüyada sevdigin erkek arkadaşini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada şeyh seyyid abdulbaki gavsı sani hz. görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğin insanın evleneceğini duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.