Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:04
missa08
Abone

Gusülden sonra meni şüphesi

Gusülden sonra meni şüphesi

Kayıtsız Üye
Hocam Selamün aleyküm bugün Cuma namazından önce gusül boy abdestti almak için banyoya girdim ilk olarak boşaldıktan 5 dk sonra küçük abdestimi yaptım ve guslümü aldım çıktığımda bir akıntı yoktu giyindikten sonra Cumaya gittim geldiğimde iç çamaşırımda lekeye benzer bir şeyler gördüm bundan şüphe duydum hocam.Bu aralar bırakmıyo bu şüpheler beni.Hocam benim namazım ve guslüm olmuş mudur olmamışsa ne yapmalıyım teşekkür ediyorum cevabınızı bekliyorum.

Okudunuz mu?  Bayram ile ilgili akrostiş şiir

Yorum: Gusülden sonra meni şüphesi

#UguR
Meni yoğundur ve yapışkandır. Meni çıkarken büyük ihtimalle hissedersiniz. Vesveseleri aldırmazsanız o konuda daha vesvese yapmazsınız.


Gusülden Sonra Meni Kokusu

Riyakar58
Selamun Aleyküm sabah uyandığımda ihtilam olmuşum kalktım ve gusül aldım ama avret yerimde meni kokusu vardı gusülüm veya ibadetlerim geçerli olmuşmudur?

Okudunuz mu?  Kabir azabı var mıdır ? Zekeriya Beyaz hoca olmadığını söylüyor, doğru mudur ?

Yorum: Gusülden Sonra Meni Kokusu

imam
gusülden önce vücutta necaset varsa yıkanmalıdır meni gibi idrar gibi dışkı gibi Mezi gibi

Gusülden on9ce yıkamış iseniz usülden sonra kalan koku gusle ve ibadete zarar vermez ama yıkamamışsanız sadece avret bölgenizi yıkayın yeterli ve ibadetinizi bir daha kaza edin

Okudunuz mu?  Gusülde gelen kan guslü bozarmı?

gusulden sonra meni

Bu kategoride yer alan Pazarlık yapmak sünnet mi değil mi? hakkında hadis var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusülden sonra meni şüphesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.