Anasayfa
13 Kasım 2022, 10:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek

Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek

Muhammed30
Selamun Aleyküm ben istanbuldan zeynep bir hafızı seviyorum adı Muhammed benim gibi kendiside hoca bu gece 2 rekat namaz kılıp istihareye yattık ikimizde aynı gece anlaştık o hiç rüya görememiş ama ben gördüm ilk defa bu kadar net istihare rüyamı gördüm.
İstihare rüyamı anlatayım.
Ben başka biriyle evleniyormuşum aniden gelişmiş bu olay bianda düğün gecesi olmuş herkes gelmiş ama ortada damat yok damatı hiç görmedim rüyamda dügünnede gelicek diyorlar neyse işte biz böyle oturuyoruz ama ben o kadar hüzünlüyüm ki sanki zorla evlendiriliyorum ağlıyorum gizlice çaktırmıyorum sonra düğün hazırlıkları yapıyoruz işte ama ben fazla hazırlanamamışım.Tam gelinliğimi getiriceklerken Muhammed geliyor bana gelinlik almış neyse gelinligi verip gidiyor ama bu hazırlıklar sürerken ben Muhammed’e haber vermedigimi düşünüp üzülüyorum benim telefonum birindeymiş alıyorum işte Her neyse Muhammed’e sesli mesaj atıyorum Muhammed nolur dinle bu sesi diye sonra dinliyor ama o dinlerken sanki yanımdaymış gibi kendinden geçiyor işte nasıl olur diye soruyor bende diyorum ki bianda oldu bizde anlamadık dimi anne diyorum annemde evet diyo onaylıyor. Tabi etraf kalabalık neyse düğün oluyor saat 9 gibi düğün bitiyor pastalar yenmiş ben o pastaların arasından geçip kursa giriyorum kızlara bişey söylüyorum işte kızlarda üzülüyor ben evleniyorum diye neyse aşağı geri iniyorum artık son vakitler hazırlanıcam neyse aklıma Muhammed’i aramadıgım geliyor arıyorum tekrardan Muhammed geliyor elinde üç tane ayıcık sanırım onları bana almış önceden verememiş yada benim ayıcıgı çok sevdiğimi bildiği için almış neyse onları bana verirken o kadar ağlıyoruz ki ikimizde anlatamam yani hüngür hüngür ağlıyoruz elinde telefonu var ekranda benim resmimle açılan niyet var bakıyorum bana diyor ki işte bak şimdi bunları da silicem içi yanıyor ama gene beni düşünüyor eşime ayıp olmasın ileride diye gözümün önünde siliyor herşeyi işte sonra ben diyorum ki zaten son gün bir kez sarılalım diyorum sarılıyoruz ama nasıl ağlıyoruz omuzlarımız ıslanıyor o derece sonra uyanıyorum…
Bu rüya neye alamettir rica etsem söyler misin ?

Okudunuz mu?  Rüyada şeytanı hissetmek

Yorum: Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek

arifselim
Aleykum selam Zeynep hanım. Bu rüya istihare açısından olumlu ve hayırlıdır. Ancak hata olan şey, istihare zaten karşılıklı anlaşan ve evlenmek isteyen kimseler için olmamasıdır. Çünkü istihare ancak her türlü araştırmasına rağmen karar verip vermemekte kararsız kalan kişi yapar. Hele hele aynı kişiler karşılıklı olarak istihare yapmalarının hiç bir anlamı yoktur. İstihare demek farz demek veya vacip demek değildir. Her zaman ilk önce İstişare gelir. Çaresiz ve kararsız kalınca istihare yapılabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Sel görmek

İstihare Rüyasında Sevmediğin Tanımadığın Biriyle Evlenmek

Aysegulald34
selamun aleyküm
Hocam ben istihare namazına yattım sevdiğim kişi için daha öncedende yatmıştım en son yattığımda farklı biriyle evleniyordum tanımıyordum bir an evet diyordum ama sanki o an sevdiğim kişiye demişim gibi daha sonrasında düğün oluyordu ve ben içimden hani ben sevmiyorum neden kabul ettim gibi şeyler söylüyordum özensiz öylesine bir düğün en son gri elbise giyicektim böyle kına gibi ama giymeye gittiğimde mor parlak bir elbise giyiyordum.ilk istihareye yattığım zaman deniz görmüştüm mavi evler sonra bir dahaki yatışımda kar gördüm böyle karın içinde kayıyordum.böyle şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada sözlüsünü görmek

Yorum: Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek

Tohat
Ve aleykum selam. Rüyaların olumsuz mana içermez. Kendine özen göstermeye, bakımlı olmaya, huzura, maddi ve manevi rahatlamaya işarettir sadece bir konuda kendini baskı altında hissediyor olabileceğine delalet eder. Eğer uyandığında iyi hislerle uyanmışsan hayırlı olduğuna işaret edecektir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan görmek

rüyada sevmediğin biriyle evlenmek, rüyada istemediğin biriyle evlenmek, rüyada sevmediği biriyle evlenmek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.