Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada vişne ağacı görmek

Rüyada vişne ağacı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir balkondayım bir bahçeye bakıyorum.çiçek açmış çok güzel bir vişne ağacı görüyorum yanında da üzeri yemyeşil yapraklar v bu yapraklar gül gibi şekilli duruyor.bende bakıp armut ağacı bu ne kadar güzel yaprakları diye aklımdan geçiriyorum.yanındada beyaz büyük bir kağıt üzerinde ağaçlar hakkında bilgi yazıyor ama ne yazdığını hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yamaç uçurum görmek

Yorum: Rüyada vişne ağacı görmek

arifselim
Aleykum selam. Bekar kimseler için bu rüya ilk olarak çok güzel bir kısmete işaret eder. Bu rüya kişinin tahmin dahi edemeyeceği kadar güzel bir kısmetle karşılaşacağına ve çok sevineceği gelişmelerin yaşanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ya Cami esmasını zikretmek nedir?

Yorum: Rüyada vişne ağacı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, rüya bir kaç tame visne agaci vardi. Onlardan azar azar visne topladim. 5 lilrelik damacanın yarisina kadar topladim. Bu arisi suyla karisik olarak. Topladigimi damacann içindeki suya koyuyorum. Visneler kocaman renkleri çok canli, kimisi olgunlasms kimisi tam olgunlasmms. Topladim fakt hiç yemedim. Kis mevsiminde visne gormek garip mi ?

Okudunuz mu?  Rüyada yılan görmenin yorumu nedir?

Merhaba , ben bir kaç tane visne agacindan visne topluyorum. Visneler iri, canli renkli fakat bazisi çok olgunlasmams. Topladiklarimi içinde su alan damacana siseye koyuyrum. Su ile beraber yarim dmacana toplamisim. Visne suyuda kirmiziya boyamisti. Kisin gorulmesi umarim iyi vir anlama sahiptir.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil ot görmek

Yorum: Rüyada vişne ağacı görmek

arifselim
Merhaba. Kış mevsiminde görülse bile gören kişinin hiç tahmin bile edemeyeceği güzelliklere işaret eder. Bekarlar nasibinin açık olmasına ve çok iyi bir evlilik yapacağına işaret eder. Ayrıca bu rüya evlat sahibi olmaya, maddi açıdan kazanmaya ve helal lokma yemeye alamet eder. Bazı yorumculara göre ise bazen vişne görmek tatsızlık yaşamak olarak tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zenci olmak

Gokcen
Rüyamda annemle bir ağaca çıkıyoruz tabi herkes çıkabilirmiş turistik bir yer.Birnoktadan sonra ağacın yukarısı karanlık ve bazı insanlar telefon ışıklarını açıp devam ediyorlar bazıları da yan daldan gidiyor.Annem o an yan taraftan gidelim karanlık diyor ben telefonumu açarıö filan diyorum zorluyor neyse yan dalından devam ediyoruz sonra ağaçta vişneler varmış dalında bazıları olmuş bazıları da beyaz ve ben beyazları yiyorum çünkü onları daha çok severim.Annemde vişne toplarken o an bir adam geliyor bizde yiyorduk ama yemememizi söylediler yenmez vişneymiş diyor annem o an boşversene vişne yenmez mi ye sen diyor ve düşecek gibiymiş düşeceği zaman uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapıldığını görmek

Tohat
Hangi konuda ilerlemek istiyorsan o konuda büyük başarılar kat edeceksin. Herkesin imrendiği bir hayata nail olacaksın. Hayatın ağız tadında hoş ve saadet dolu olup kısmeti bol bir ömür geçireceksin. Başarılarının ve beraberinde getirdiklerinin ardı arkası kesilmeyeceğini gösterir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yumurta Görmek

rüyada visne agaci, rüyada ağaçın üstünde vişne toplamak, rüyada vişne gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada yumurtadan bebek çıktığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada vişne ağacı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.