Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada çarşaflı kadın görmek

Rüyada çarşaflı kadın görmek

Sahra 2001
Rüyada Çarşafli Kadin görmek ne anlama gelir?


Yorum: Rüya Çarsaf

arifselim
Rüyada görülen çarşaflı kadın bir çok anlamları olan bir rüyadır. Senin sorduğun ise çok kısa bir açıklama olduğu için doğru bir şekilde yorumlamak zordur. Ama genel olarak rüyada çarşaflı kadın görmek, sana yakın olan çevrenden gizlediğin bazı şeylerinin olduğuna ve bunun ortaya çıkmasından korktuğuna işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görüp felak nas okumak

Yorum: Rüyada çarşaflı kadın görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda daha yeni ölen bir akrabamızı eskiden kullandığımız eski bir arabanın içinde eski evimizin kapısının önüne geldiğini gördüm. Arabadan önce kara Çarşaflı bir sürü kadın indi ve en son ölen akrabamızı arabanın içinde yatarken gördüm. Çok kötü bir haldeydi. Onu güldürmeye çalışıyordum ama gülmüyordu. Ve en son bana babamın çok fevri biri olduğunu söyledi. Bunu yorumlarsanız çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada cam kırılması

Yorum: Rüyada çarşaflı kadın görmek

arifselim
Bu ölmüş olan kişiyi görme durumunuza göre yorumlanır. Eğer dediğiniz şekilde ise bu rüya ona çokça dua etmeniz gerektiğine işaret eder. Kara çarşaflı kadınlar ise aile ve akrabalar içerisinde gizlenen sırlar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada çığlık atıp sesinin çıkmaması

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda bir yoldayım karşıda siyah bir duman var. Dumanın olduğu taraftan kara çarşaflı bir kadın geliyor. Konuşmuyoruz ama ben bir yerden seza ismini duyuyorum. Anlamı ne olabilir acaba.

Rüyamda karşımda siyah bir duman çıktığını bulutlara doğru yükseldiğini gördüm. Aynı yönden siyah çarşaflı bir kadının geldiğini gördüm. Peçeliydi. Sonra seza ismini duydum. Anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk azarlamak

arifselim
Merhaba. Böyle bir rüyanın çok açık bir anlamı olmaz. Bazı yorumculara göre aile ve çevresinden gizlediği bir işe veya meydana gelecek olan huzursuz eden gelişmelere işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Esselamunaleykum,

Rüyamda orman gibi bir yerde kara çarşaflı bir kadın görüyorum.Sonra konuşuyoruz.Ben dua ettiğimi hatırlıyorum.Sonra kadının çarşafının altına bakıyorum yüzünü görmek için ama altında bir kat daha çarşaf varmış.Sonra yanımda iki insan beliriyor.Biri topal bir adam birisi bir kadın birinin elinde asa gibi bir değnek var.Elimde kabuklu ceviz varmış yürürken hem oları kırıyorum yiyorum hem de kırdığım ceviz içlerinden onlara veriyorum.Bu rüyanın yorumu nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmenin yorumu nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. Halet-i ruhiyenizin bir yansımasıdır. İçinizdeki insan düşüncesinin karamsarlıkla ve güvensizlikle dolu olduğunun bir göstergesidir. İnsanlardan gördüklerinizden dolayı güvensizlik hissedip temkinli yaklaşıyor eskisine oranla içe kapanık olmayı tercih ediyorsunuz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yatakta uzanmış yatıyorum annem meyve tabağı ve çorba getiriyor, beni seviyor başımı okşuyor sonra ters bir şekilde yatağa yatıyor ayaklarını meyve tabağının yanında görüyorum o esnada dışarıda kar var bir bakıyorum yüzüme kar yağıyor anne diyorum eve kar yağıyor annem kalkıyor tavana bakıyoruz bir bölümünden kar yağmış tam o esnada odaya çarşaflı bir kız geliyor, kızı görünce bu kim diyoruz annemle birlikte çok şaşırıyoruz. Çarşaflı güzel kız yanıma geliyor 2 eliyle ellerimi tutuyor. O şaşkınlıkla uyanıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk bakıcısı olduğunu görmek

Tohat
Hayallerini gerçekleştirmede başarısız olabilir sonuca varamayabilirsin. Bu durum hayal kırıklığı yaşamana neden olabilir, üzülebilir ve insanlara karşı olan güvenin sarsılsa da bir süre sonra bunun etkisinden kurtulabileceksin. Allah hakkıyla bilendir.


rüyada çarşaflı kadın görmek imam nablusi, rüyada carsafli kadin gormek, rüyada çarşaflı kadın görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada çocuk azarlamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada çarşaflı kadın görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.