Anasayfa
7 Haziran 2023, 9:03
sizden95
Abone

İstihare de kalp çarpıntısıyla uyanmak

İstihare de kalp çarpıntısıyla uyanmak

BRCD
İstihare hakkında paylaşımları okuyorum , İstihare için yattığınız da içinize doğan histir doğru olan diyorsunuz.
Ben bunu tam anlayamıyorum şöyle ki istihareye yattığımda ya sabah hiç bişey hissetmiyorum ,hatırlayamıyorum rüyamı bile , gayet normal uyanıyorum ya da kalp çarpıntısıyla kalkıyorum , bir haber alacakmışım gibi bir his.Bir süre de o çarpıntım geçmiyor.
Aynı konu için ertesi gün de yapıyorum hiç böyle bir çarpıntı olmuyor , bu süreç şu an da kafamı çok meşgul ediyor , nerdeyse hayatımın tümü buna odaklanmış durumda bu yüzden midir , yoksa olumsuz bir durum sebebiyle bir böyle oluyorum bilemiyorum.
Rüya da gördüğümde de ,rüya tabirlerine baktığım da 2-3 seferdir hep deniz kıyısında olduğumu ve denize girdiğimi falan gördüm ama sabah uyandığımda ki bu çarpıntı, beni ürküttü , olumsuz mu diye
Beni aydınlatabilir misiniz?

Okudunuz mu?  Fabrika da Özel güvenlik olarak çalışıyorum 3 hafta da 1 cuma ya gidemiyorum

Yorum: İstihare de kalp çarpıntısıyla uyanmak

arifselim
Selamun aleykum. Eğer rüya çok açık olursa elbette istihare için bu bir işaret olabilir. Ama hissetmek derken sadece uyanınca değil, istihare esnasında ve diğer güne kadar bu his gelebilir. İllaki uykudan uyanınca değildir. Ayrıca istihareyi hiç yanılmaz bir şeymiş gibi görmek, kesin ve garanti bir işaret verir diye kabul etmek yanlıştır. Ne olursa olsun mutlaka ama mutlaka istişare edilmelidir yani o konuda bilgi sahibi olan kimselere danışmak ve araştırmak şarttır. İstihare en son yapılır. Yani tamamen kararsız kalan bir işaret dilemek için istihare yapabilir.

Okudunuz mu?  Namazda Okuduklarımı Unutuyorum

Rüyan bize göre güzel gibi yorumlanabilir ama senin istihare niyetin için hissettiğin önemlidir.

Bu kategoride yer alan Domuz kılı kullanılan eşyalar hangileridir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare de kalp çarpıntısıyla uyanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.