Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada asker şehidi görmek

Rüyada asker şehidi görmek

Kayıtsız Üye
Mrh dün gece rüyamda eşim güya askere gitmiş askerde iken annesini arıolar şehit oldu diolar ben duyuyorum hemen annesinin evine gidiyorum çok kalabalık herkes ağlıo daha sonra inanamadım öldüğüne aradım tlfonunu ordan başka bir asker açıyor soruyorum evet şehit düştü diyo ama o kadar rahat söylüoki öldü dio neresinden vuruldu diyorum dilinden ağzından diyor bak sesini dinletiyim sana diyo telefonda bir hırıltı sesi boğazdan sadece dediği şu eşimin EŞHEDÜ EN LA iki kez tekrarladı ama kelime -i şehadeti tam getiremiyo yarım kalıo sonra telefonu çekti zaten adam ben diyorumki ama nefes alıo ölmemiş diyorum can çekişio diyo öldü ölecek daha sonra çok kavgacıycdı bence bunu öldürdüler dedi o ara rüyamda benimde aklıma o geldi daha var rüyanın gerisini net hatırmıyorum bir yorum yaparsın lütfn tşkr ederim

Okudunuz mu?  Rüyada Ateşlenmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada asker şehidi görmek

arifselim
Merhaba. Bu rüya eşin için ve senin içinde oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. Askere gitmek sabırlı ve kuvvetli bir irade sahibi olmaya işarettir. Şehit düşmesi ise, toplumda sevilmeye, saygı görmeye ve hayırlı durumlara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada araba kullanmak

Rüyada Asker Ve şehit Görmek

Kayıtsız Üye
Hocam gözümü kapattığımda bilincim yerimdeyken gördüm bunları. Her yer bembeyazdı bir rüzgar hissediyodum ama o kadar tatlıydı ki eski zamane çadırı vardı yeşil yeşil parça parça otlar vardı o beyazlığın içinde bide eskilerden bir sandalye ve yanında da taş vardı. Gerçekte şehit olan kuzenim çadırın içine gülümseyerek giriyordu. Ve o çadırın içinden bir sürü el çıkaran şehit vardı. Gerçek hayatta kuzenime şehit değil dediler bende rüyamda gerçekten şehit olmuş diyordum ve el çıkaranlarda bizde şehidiz diyorlardı. Bende kuzenim şehit oldu cennet demek burada cennetteki yeri diyordum. Sonra içimden benim nişanlımda asker olacak ama korkulacak bir şey değil onunki böyle olmayacak aynı yerde çok güzel olacak diyordum. Nişanlım gerçek hayatta asker sadece şehri belli değil. Beyazlığın ilerisinde bir sürü asker sıra sıra dizilmiş kısa boylusumdan tut uzun boylusu karışık hepsi selam veriyordu ama gölgeydi yüzleri vücutları görünmüyordu ama çok iyi hissettiren bir gölgeydi.

Okudunuz mu?  Rüyada Ayetler Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada asker şehidi görmek

Tohat
Eğer böyle bir rüya sana gösterilmişse hayırlıdır. İşlerinin her konuda rast gideceğine, imani noktada kendini geliştireceğine, şehit makamının yüksek değerde bir kutsallık içermesinden dolayı senin bu dünyada saygın, hürmet gören, makam mevki sahibi olan bir kimse olabileceğine işaret eder. Bilinçaltı olma ihtimali de söz konusu olsa bile böyle bir rüyanın bu özellikte olabileceğini bir tek Allah bilebilir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada ata binip koşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada asker şehidi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.