Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:51
sizden07
Abone

Birine Allah’ın oğlu demek

Birine Allah’ın oğlu demek

huseyndmir
Birini kasıtsız olarak istemeden ağızdan bir anda çıkar şekilde öyle bişey olmadığını bildiği halde Allah ın oğlu diye seslenip çağıran kişi dinden çıkar mı? Küfre mi girmiş olur? Böyle demişse ne yapmalıdır bundan sonra ?


Yorum: Birine Allah’ın oğlu demek

Şem’a
İstenmeden olsa dinden çıkılmaz sadece tövbe gerekir ama bilerek söylendiğinde bu en büyük şirktir ve yeniden iman etmeden müslüman olmaz.

Okudunuz mu?  Allah dilediğine hidayet nasıl verir bunun hakkında ayet varmı?

Yorum: Birine Allah’ın oğlu demek

huseyndmir
Yeniden imkan etmeden ne demek anlayamadım o kısmını. Şehadet getirip tevbe istiğfar etmek yeterli mi ? Eğer dinden dönmüş olma ihtimali var ise soruyorum sağlam olması için vesveseden kurtulmak içinyoksa bilerek öyle bir şey söylemem


Yorum: Birine Allah’ın oğlu demek

Berat24
Kasıtsız olarak böle kelimelerin çıkması çok tuhafıma gitti bir insan nasıl böyle bir şey der anlamadım.

Okudunuz mu?  Cuma namazının sünnetlerini evde kılmak caiz midir ?

Küfür konusuna gelince Şehadet getirip ”Ya Rabbi ! Buluğ çağımdan bu güne gelene dek bilerek veya bilmeyerek yaptığım işlerden dolayı veya söylediğim sözlerden dolayı küfre şirke girmiş isem tevbe ettim pişman oldum sen affeyle Allahım”
De kardeşim


Dusunceyi

Bu kategoride yer alan Namahrem birinin elini öpmek zina sayılır mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Birine Allah’ın oğlu demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.