Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kız kardeşinin kaçırılması

Rüyada kız kardeşinin kaçırılması

FalconSN
Selamun Aleyküm.
Rüyamda sevdiğim kız, yanında abisi ve tanımadığım bir kaç kişiyle bizim evin kapısina geldi, kız kardeşimi onlarla birlikte kırtasiye gibi bir yere gönderiyordum, buna pek emin değilim ancak yakın bir yer olduğunu hatırlıyorum. Gönderirken kız kardeşim benimle son kez görüşüyormuş gibi sarıldı bana. Neyse gönderdikten sonra camdan baktım arkalarından, sonra aceleyle inip onları takip etmeye çalıştım, bulamadım. Telefondan herhangi bir sokak kamerasına girdim ve kamera aracılığıyla onları gördüm. Gördüğüm yere gittiğimde ise bulamadım.
Ayrıca kız kardeşim büyük bir buz kütlesinin içinde hapis tutuluyordu, kurtaramamıştım.
Sabah uyandığımda ise sevdiğim kızın kaçırıldığını düşünüyordun.

Okudunuz mu?  Evlilik İstihare rüyaları nasıl yorumlanır?

Bu rüyanın anlamı nedir?


Yorum: Rüyada kız kardeşinin kaçırılması

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya genel bir manada ve psikolojik açıdan yorumlanabilir. Gören kişinin hayatında meydana gelecek olan ani değişikliklere ve hayatın hiç beklenmediği yönlere doğru değişmesi manasında tabir edilir. Bazende mutsuzluk getirecek olan ani kararlar olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri ihlas suresi okumak

Yorum: Rüyada kız kardeşinin kaçırılması

FalconSN
Teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun.


rüyada kız kardeşinin kaçırıldığını görmek, rüyada kız kardeşinin kaçırılması, rüyamda kiz kardesimi evden cikarirlardi

Bu kategoride yer alan İstiharede evliya görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kız kardeşinin kaçırılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.