Anasayfa
19 Ağustos 2023, 4:24
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede orman ve ağaç görmek

İstiharede orman ve ağaç görmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm; iki yıldır görüştüğüm kişi var ve bunun için evlilik istiaresinde bulundum. Rüyamda ikimizde yemyeşil bir ormandaydık ağaçlar ve yemyeşil Çimenler vardı . Benim üzerimde beyaz bir elbise onda ise siyah takım elbise vardı gri bir araya bindik beraber. Bu istihareyi on boyunca yaptım ve hepsinde de beyaz ve yeşil gördüm. Sonra ailevi sebepler yüzünden evlenmedik. Ve küstük ayrıldık . Tekrar istihareyi yattığımda karanlık ve siyah takım elbiseli adamlar siyah köpekler gördüm . Ve tekar konuşmaya başladık . Ama hangi istihareyi doğru bilmiyorum hep bir kararsızlık var . Ne yapmalıyım ?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

Yorum: İstiharede orman ve ağaç görmek

arifselim
Aleykum selam. İlk olarak şunu bilmelisin kardeşim, istihare demek farz veya vacip değildir. İstihare garanti ve kesin de değildir. İstihare sadece senin kararsız kaldığın bir konu karşısında kalbinin bir yöne doğru meyletmesi demektir o kadar. Buda sadece bir histen ibarettir. Bunu çok aşırı büyütmek ve çok şey beklemek yanlıştır. Senin bu durumda bu kişi ile evlilik için adım atılmış olması gerekir şu anda. Eğer evlilik için ortada bir şey yoksa istiharenin bir anlamı da yoktur. Ayrıca danış ve güvendiğin kimselerden fikir al. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  İstihare Namazı Niçin ve Nasıl Kılınır?

Istihare rüyası

Kayıtsız Üye
Yaklaşık bir yıl önce birinden ayrıldım fakat hala aklımda bende onun hayırlı olup olmadığı için istihareye yattım ilk gece daha yemyeşil bir ormandayım uzun uzun ağaçlar var önümde bir nehir . Başımda da ucunda püskülü olan pudra pembesi bir eşarp vardı. Ve bir anda soluma döndüğümde bembeyaz bir güvercin üzerime geliyordu. Bir kerede ondan beyaz orkide alırken gördüm . Lütfen yorumlarmısınız ? O benim için hayırlı birimi?

Okudunuz mu?  İstihare namazı nasıl kılınır ve duası

Yorum: İstiharede orman ve ağaç görmek

arifselim
Böyle bir durumda istihare yapılmaz. Ancak evlenmek istenilir ve araştırmasına ve istişareler yapılmasına rağmen yinede kararsız kalınırsa sadece o zaman istihare yapılabilir. Yoksa senin bu durumunda istihare yapmanın bir anlamı yoktur.


Asenas
Merhaba.1 yıldan fazla oldu ilişkim var askerlik bitti ve geldiğinde gelmek istemek istediler babamda asla istemediğini ikisi arasında tercih yapmamı söylüyor erkek arkadaşım anne tarafımdan ve anne tarafımı sevmediği için bu kadar büyütüyor çocuğun yanlışı asla yok olmadı.Bende istihare namazını düşündüm çok sevdiğim bir teyzeden rica ettim o da kabul etti yattı.Rüyada bir rüzgar var bir rüzgar var anlatamam ağaçların yaprakları yere değiyor sis var dedi.Sizden ricam bu rüyayı yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil çayırlık görmek

Tohat
Merhaba. İstihareyi kendin yapman daha efdaldir. Rüyayı yapan kimsenin nasıl uyanmış olduğuna göre değişmektedir. Huzurluysa hayırlıdır. Tabiri ise karar verme durumunda olan kimseye, belirsizlik içinde kalmaya, arada kalmaya, bir süre bu şekilde sürebileceğine delalet etmektedir. İstihareyi kişin kendisi ve yedi defa tekrar etmesi tavsiyedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  İstiharede gelin görmek

istiharede ağaç görmek, Yeşil aydınlık orman görmek , Rüyada Ormanda

Bu kategoride yer alan İstihâre Namazı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede orman ve ağaç görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.