Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:45
missa4
Abone

Bir kadın kocasının kendi anne babasına maddi yardım etmesine mani olabilir mi ?

Bir kadın kocasının kendi anne babasına maddi yardım etmesine mani olabilir mi ?

Kayıtsız Üye
hocam benim kayınpederimin ikisi kira getiren 4 tane dairesi var . yirmi dönümü eşime ait olan 250 dönüm tarlası var .o tarlaları yaklaşık sekiz yıldır ekip biçiyor . bize ait olan kısmıda . kayınpederim işçi emeklisi iki bin tl den fazla emekli maaşı ve kira gelirleri var . ve 5 oğlu var .içlerinden kiracı olan tek oğlu benim eşim .biz kiracıyız inşaat halındeyken bir ev aldık ev tamamlanınca kalan paranın toptan ödenmesi şartıyla . mayıs ayında 60 bin tl ödemek zorundayız . eşim memur . kayınpederim her işine eşimi koşturuyor. ve sürekli bizden ihtiyaçları için para istiyor . biz daha zor durumda olduğumuz için ben eşimin para vermesini istemiyorum . ama eşim babasına hayır diyemediği için benden gizli veriyor . ve bunuda çevresinden borç alarak yapıyor . evimizde huzur kalmadı . kayınpederim bizim , maddi durumumuzu bilerek böyle yapıyor . kayınpederim eşim için tam olarak şöyle dedi .( onu evladım olarak görmüyorum .onu evden biri olarak görüyorum .onun etini yesek o hayır demediği için her şeyi ondan istiyoruz dedi benim yanimda ) buda benim çok zoruma gidiyor . kayınpederim günaha giriyor mu ? ben eşime engel olmaya çalışınca günaha giriyor muyum ? lütfen en kısa zaman da cevaplar mısınız ?

Okudunuz mu?  Seher Vakti Ne Zamandır? Kısaca Bilgi

Yorum: Bir kadın kocasının kendi anne babasına maddi yardım etmesine mani olabilir mi ?

imam
Kayın babanız adil davranmıyorsa elbet günaha giriyor ama kocanız babasına hayır deme imkanı da yok.
Tavsiyem geliriniz gizleyin başka çare yok maalesef.


eşimin tarlası var

Bu kategoride yer alan Mahşerde nebiler bile senden medet ister sedat uçan başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir kadın kocasının kendi anne babasına maddi yardım etmesine mani olabilir mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.