Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Vücüt geliştirme dinen caiz mi?

Vücüt geliştirme dinen caiz mi?

Kayıtsız Üye
s.a hocam insan vucüdündaki kasları geliştirmek(kol ayak gögüs,sırt ) , boy uzunlugunu uzatmak vb uygulamalar caizmidir.birde affedersiniz penis boyunu uzatmak dinen caizmidir. bu saydıklarım dogal yolarla ilaç vb şeylerle degil.şimdiden teşekürler.


Yorum: Vücüt geliştirme dinen caiz mi?

@hmet
Spor yaparak veya faydalı olan ilaçlarla boy uzatmak vücut geliştirmek caizdir hatta erkeklik organı buna dahildir.
Doktor "zararlıdır" demedikçe dinen bir sakıncası olmaz.

Okudunuz mu?  Mahreçlerin çıkış sesleri

Yorum: Vücüt geliştirme dinen caiz mi?

Kayıtsız Üye
cevap için tşk ederim ama https://www.forumduasi.com/soru/286797-penis-kremi-kullanmasi-ve-penis-uzamasi-gunahmidir.html burda caiz değil diyor . aydınlatırsanız seviniriz.


Yorum: Vücüt geliştirme dinen caiz mi?

abdullahbiri
Hem o yazıda hemde burada cinsel organa zarar verilmemesine dikkat çekilmiş. Bu yüzden doktor tavsiyesi isteniyor. Cinsel organ bileğindeki kas ile aynı şey değildir. Önemli olan zarar vermemek.

Bu kategoride yer alan Devlet malına zarar verme başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vücüt geliştirme dinen caiz mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.