Anasayfa
18 Ocak 2024, 13:55
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede yeşil mont yeşil soğan görmek

İstiharede yeşil mont yeşil soğan görmek

glfdn
Allah rızası için beni aydınlatırmısınız . Ben boşanmanın Allahın sevmediği işlerden biri olduğunu biliyorum fakat artık yapacak birşeyim kalmadığını düşünerek istihareye yatıyorum . ilk gece sevdiğim birinin üzerinde yeşil mont görüyorum .. ikinci gece yemyeşil çok taze su damlacıkları üzerinde olan yeşil soğan ve kıvırcık görüyorum . 3 . gece ise bana zarar vermeyen siyah köpekler ve köpeklerin akıttığı kan görüyorum oradan uzaklaşıp bir yeşiller içinde bir ormana gidiyorum .. nasıl ne anlamalıyım 3. gece siyah ve kırmızınında dahil olması kafamı karıştırdı .lütfen yardımcı olurmusunuz .

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında bebek ve deniz görmek

Yorum: İstiharede yeşil mont yeşil soğan görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüyaların istihare için açık bir işaret değildir. Asıl önemli olan senin istihare esnasında ve öbür gün uyandıktan sonra senin kalbinin yöneldiği yani ısındığı his sana en açık işaret olarak kabul edilir. Buna göre bir işaret kabul edebilirsin.

Bu kategoride yer alan İstiharede yumurta görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede yeşil mont yeşil soğan görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.