Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:37
missa5
Abone

Kadınlarla konuşmanın 1000 yıl cezası var mı

Kadınlarla konuşmanın 1000 yıl cezası var mı

Kayıtsız Üye
Yabancı kadına şehvetle bakanın gözleri ateşle doldurulup, Cehenneme atılır, onunla toka edenin kolları ensesinden bağlanıp, Cehenneme sokulur, lüzumsuz ve şehvetle konuşan, her kelimesi için, bin yıl Cehennemde kalır. R.Nasihin Ben böyle bir şey okudum burdaki her lüzumsuz söz kelime için bin sene yanmak doğru mudur? Böyle bir hadis veya bir şey var mıdır?

Okudunuz mu?  Sesi güzelleştirmek için dua

Yorum: Kadınlarla konuşmanın 1000 yıl cezası var mı

@hmet
Yabancı kadın ve erkeklerle konuşmak günahtır ama günahının ayrıntısını anlatan hiç bir hadis yoktur.
Bu yukarıdaki yazı birilerinin uydurmasıdır

Bu kategoride yer alan Her girdiğim işten çıkarıldım her şey ters gidiyor,neden olabilir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınlarla konuşmanın 1000 yıl cezası var mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.